Přejít na obsah

MiniSraz brněnského komanda a dalších příznivců


michal2009

Doporučené příspěvky

Ahoj s mnoha z vás jsme se bavili - ať už v topicích nebo v SZ o nějakém srazu v okolí Brna.

Rád bych tedy založil toto téma ve kterém se můžeme rozhodnout kde se společně setkáme a taky kolikátého - v tom nám nejlépe poslouží anketa. Bylo zde zatím navrhnuto setkání u někoho doma (což se mi tak nepozdává, za 1. přiděláme starosti hostiteli a ne každý má možnost spořádaně usadit větší množství lidí - např. u nás 2+1 si to dost dobře neumím představit) a za druhé, můžeme si dát sraz na nějakém místě, odkud bychom mohli společně dojet např. na parkoviště u Olympie, kde se můžeme pokochat svými stroji a poté potěšit pořádně i břicho v místním KFC či McDonaldu :kol-47:

 

tak tedy, navrhujte a přispívejte - TENTO SRAZ JE OTEVŘENÝ A RÁDI ZDE UVIDÍME KAŽDÉHO MAJITELE SUPERBA či koncernu. Také není absolutně podmínkou bydliště někde v JM kraji - pokud se Vám bude chtít, dojeďte i vy, spojte cestu s nějakým výletem. Rad vás poznám. :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

jelikož jsem nebyl na letošním jarním sraze v sedmihorkách,rád dorazím. Jsem také pro variantu sejít se někde na veřejném místě a společne spanilou jízdou odjet posedět nekam do restaurace. At nemá případný hostitel starosti. Kromě již zmínené olympie, je další varianta třeba garáže Vankovka - v neděli je tam parking zadarmo (a to i v případě deště). Ale samozřejmě se přizpůsobím většině. S termínem nemám problém kterýkoliv víkend (raději neděle).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No teda kluci nevím, ale Vaňkovku vám v neděli nedoporučují navštěvovat, ještě k tomu parkoviště :D Jestli chcete ať vám to někdo podře a nebo nejlépe se někde mačkat na parkovišti, tak klidně... V neděli je to tam narvané, ostatně jako každý celý víkend... Dělám tam, takže vím o čem mluvím... 

Kdyby jste přišli na jiný nápad, tak se možná přidáme, ale objíždět OC to není pro nás ;)

 

Bája

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Řeknu ti to asi tak, v obchoďáku dělám a když mám volno a nemusím tam nutně, tak tam nelezu... 

Kdyby se vymyslela nějaká trasa, třeba dejme tomu sraz u Olympie, kde je to parkoviště mnohem větší a více místa, postavit se vedle sebe, a pak by se zajelo někam na oběd do restaurace budiž, ale takto se tedy omlouváme, ale jak už jsem psala, tohle přejíždění z jednoho OC do druhého OC není nic pro nás, promiň... ;)

 

Bája

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je pravda ze u olympie je vice mista, ale o to vetsi naval v nedeli... Je v zajmu vsech aby se ucastnilo co nejvice clenu, a ve finale je jedno kde se sejdeme...co se tyce restaurace mel bych navrh: restaurace dobra chvile, obec neslovice, je tam u toho hlavne velke parkoviste, od olympie cca 22km. Coz na spanilou jizdu je akorat podle meho... Ale prijimam samozrejme jine a lepsi navrhy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ale místo pro pár Supů se tam najde snáž než ve Vaňkovce, ne? :D Nával je tam spíše zepředu od cesty, ale vzadu, jak je ta stěna a dětské hřiště si myslím, že by se pár míst našlo, co? ;)

S tou restaurací, pokud je s ní zkušenost a chutnalo, tak proč se tam nepodívat ;)

No ale ještě jedna věc, já tady burcuju, ale podle mě vyberete termín, kdy budu v práci :D

 

Bája

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Presne, podle me to jen burcujes. Navrh vankovky zde byl jen kvuli tomu, ze bychom se nekde setkali a pak spolu nekam odjeli. Sorry, ale jestli se sejdeme na parkovisti ve vankovce, nebo o 7 km dal u olympie neni dulezity. Podotykam,byl to jen navrh jednoho ze zajemcu o sraz. Pises, ze by ses nechtela srazit na parkovisti, ale pak nabidnes olympii. Navic, nas nebude tolik, ze bychom se na strechu vankovky nevlezli, podle me prijede tak 4-5 aut. Nikde jsme nepsali, ze bychom sli do vankovky. Tam jde o dobre dostupne misto uprostred mesta.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Brc... Hele přečti si, co jsem napsala pořádně jo??? A nebo pro připomenutí myslela jsem to celou dobu takto: Přejíždět z jednoho OC do druhého není na sraz vhodné aspoň ne podle mě... Proto jsem navrhla, jestli by se teda nešlo sejít na jednom z parkovišť, což vhodnější než je Vaňkovka mi příjde Olympie, kde je více místa a podle mě to mají ti z vesnic lepší než zajíždět do středu města... Hm??? 

A vůbec organizuješ si to ty sám, protože nejsi schopen dojet nikam dál na sraz víc jak 30km od Brna, takže si to zařiď jak chceš, a pokud se nám bude chtít a bude nám vyhovovat termín, rádi se přidáme, ale teď narovinu, ne kvůli tobě a tvému Supovi, ale kvůli ostatním, kteří jsou tady z Brna a okolí a dá se s něma normálně komunikovat narozdíl od tebe... 

 

KubinoS: kouknu na stránky :) A do práce zamnou nedopuručuji chodit :D Jsem ráda, že po neděli žiju :D Máme malý krámek a je to v neděli, celkově o viku šílené :D A neměla bych na Vás čas...

 

Bája

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hezkyy tak to je vyzva. Brno je pro tebe asi daleko nebo se,mylim?

Brno nie je až tak daleko ale tu dialnicu fakt nemusim a inu cestu nepoznam a neviem ako dlho by som išiel.Chcel som rovno zobrat aj rodinu na výlet.Ved niečo vyberte a ked sa mi bude hodiť termín  tak sa zastavím

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chutnalo, ma stranky s foto. A kdyz budes v praci tak te prijdeme navstivit a budes ucastnik stazu take:-)

 

Tak stránky jsou fajné :) Tak samo i jídelníček, příjemné jídla a ceny taky ;) Díky za tip, když bychom jeli někdy tím směrem na výlet, víme kam se zastavit :) Paráda, že mají i zahrádku, protože s pejskem nikde nepíšou zda se může dovnitř... :)

 

Bája

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jednou jsem rekl, ze bych na sraz daleko nejel, ze mi to prijde uplne zbytecny a okamzite se toho par hloupych jedincu chytne. Nejste schopni pripustit, ze by nekdo mohl mit i jiny nazor nez srazak fanatik, povazovat i nekolikset kilometru jako tri kroky do kramu -vzpamatujte se hosi. Na svuj nazor mame pravo kazdy.

A Baro, ty neses moje radky tezko od chvile, kdyz jsem poznamenal, ze tvoje denni svetla jsou spatne zapravena a slo by to lip. Nikdy jsi nikomu nic neporadila, jen recnis a diskutujes o nicem. Ano, organizuju to sam, protoze jsem se uz drive s KubinoS bavil o tom, ze bychom se nekde chteli potkat (o cemz samozrejme nevis) a Tarantulas mel podobnou myslenku. Ty jsi nic podobnyho nevymyslela a neorganizujes, jen hloupe argumentujes. Pochop uz v te hlave, ze je naprosto jedno, kde se sejdeme a jestli si dame sraz u vankovky na ceste napr do olympie. Ani tam do OC nepujdeme, pujdeme do knajpy!! Jen ty tu furt vytahujes nejake OC.

Tak, potrebovalo to trochu vycistit vzduch.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...