Přejít na obsah

Vymena Xenonu za Halogen


takauztovies

Doporučené příspěvky

  • o 3 týdny později...
  • o 6 let později...

Zdravím,

na mém S1 se začal zamlžovat přední světlomet a kýve se parabola.  Renovací jsem už zkoušela hodně, ale tentokrát to budu řešit výměnou celých světlometů. Aktuálně mám halogeny, ale našla jsem dobrou nabídku na bi-xenony.. Mám si koupit opět halogeny nebo ty bi-xenony? Bude nějaký problém při montáži, nebo to má stejné zapojování? Popřípadě, kdybych koupila ty bi-xenony, nebude problém na STK?

Moc děkuju za odpovědi :) 

Editováno: , autor: Efuuu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rozhodně pasovat nebudou. Kup halogeny. Jinak součástí bixenu je automatická nivelace a ostřikovače. Ikdyby se předělala elektrika tak bez těchto dvou věcí STK neuděláš.. Kompletní přestavba je celkem složitá. Raději sežeň zachovalý originály, žádný aftermarket nebo Čínu, dej tam pořádný žárovky a je to [emoji6]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 4 roky později...

Zdravím vás, mám jednu hlúpu otázku, nikdy som nedržal vymontovaný halogenovy reflektor zo superba 1, viem len že miesto toho ostrekovača je tam ta krytka zafixovaná takou pružinou, ale dal by sa tento “korpus” prestavať na xenon??, problém je v tom že mne hrozne zateká do svetla a cez tu svorkovnicu na ktorú je napojený balast ho vytápa a vždy to musím rozobrať vysušiť a vycistit a vždy tŕpnem či bude fungovať, i keď už  sa da zohnať za 30-50€, už ma napadlo či náhodou ten ostrekovač tam nejako netlačí tu vodu, všimol som si že mi chyba jedna tryska a je tam len diera.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...