takauztovies 0 Posted June 6, 2013 Nazdar, potreboval bych vymenit Xenon za klasickej halogen, no nevim co je z pohladu elektriky potreba spravit a najma jak zapojit manualni nastavovac vysky pri spinaci. Ak neco o tom vite/mate skusenosti, dajte vedet. Diky Quote Share this post Link to post Share on other sites
petr vlach 8 Posted June 6, 2013 Tak to jsem zvědav, protože to bude určitě šílená operace, ale určitě ti tady někdo poradí. Proč taková změna? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lukas1450 3 Posted June 6, 2013 halogenove svetla + vypinac na sklon svetiel ... inac mas PM Quote Share this post Link to post Share on other sites
Doktorone 280 Posted June 6, 2013 Já to dělal teda obráceně z halogenů na xenony, takhle to trochu nechápu, když nikdo nebude vědět zeptám se kluků v servisu co mi to dělali, bude to asi akorád obrácenej postup. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dezod 1 Posted June 23, 2013 Čau, zajímá mě postup výměny světel - halogen vs. xenon a naopak, respektive co je jednodušší měnit halogen na xeny a zpět, bo halogen na čočkový světlomet (poté již žárovka za hid?) Nechci měnit koncovky kabelů apod.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Efuuu 0 Posted Sunday at 09:10 PM (edited) Zdravím, na mém S1 se začal zamlžovat přední světlomet a kýve se parabola. Renovací jsem už zkoušela hodně, ale tentokrát to budu řešit výměnou celých světlometů. Aktuálně mám halogeny, ale našla jsem dobrou nabídku na bi-xenony.. Mám si koupit opět halogeny nebo ty bi-xenony? Bude nějaký problém při montáži, nebo to má stejné zapojování? Popřípadě, kdybych koupila ty bi-xenony, nebude problém na STK? Moc děkuju za odpovědi :) Edited Sunday at 09:14 PM by Efuuu Quote Share this post Link to post Share on other sites
headerTDI 27 Posted Sunday at 09:37 PM Rozhodně pasovat nebudou. Kup halogeny. Jinak součástí bixenu je automatická nivelace a ostřikovače. Ikdyby se předělala elektrika tak bez těchto dvou věcí STK neuděláš.. Kompletní přestavba je celkem složitá. Raději sežeň zachovalý originály, žádný aftermarket nebo Čínu, dej tam pořádný žárovky a je to Quote Share this post Link to post Share on other sites