Přejít na obsah

Černá střecha


runner

Doporučené příspěvky

Zajimal by me vas nazor na cernou strechu na bilem Rapidu. jak se vam libi ? matnou nebo lesklou ? taky by me zajimalo jestli mate nekdo zkusenost s polepem ? jak dlouho to vydrzi ? jde to vubec sundat a neposkodi se u toho lak ? nesloupne se potom i s lakem ? nebude mit lak jiny odstin po odstraneni toho polepu ? diky za postrehy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Polep střechy není nejtěžší, je víceméně jen rovná plocha.. Ale rozhodně pokud s tím nemáš zkušenost, tak přenechat někomu zkušenějšímu  ;) . Ohledně výdrže hodně záleží na barvě (některé barvy rády vybledávají), typu folie, ploše a.... s černou problém není, takže to je v pohodě, jen si pohlídat, aby to bylo provedeno z kvalitní folie, aby ti to po roce nepopraskalo, protože je to celkem velká plocha a slunko v létě tomu bude dávat zabrat... Lak ti folie rozhodně nepoškodí, až se ti to nebude líbit a sundáš ji, tak bude lak ve stejném stavu jako před polepením..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Urcite bych to nechal delat u nejake firmy. Ale asi si pockam az uvidim nejakeho Rapida co uz to ma at si muzu na vlastni oci overit jestli by se mi to libilo nebo ne. Kolikrat jsem videl cernou strechu a vubec jsem nechapal pro si to tam ten clovek dal, mnohdy to vypada desne, ale na Rapidu zatim podle fotek se mi to libi hlavne diky navaznosti na zatmavene zadni okno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když to takhle vidím na těch fotkách, tak se mi víc líbí mat...ale to má každý jinak, musíš se rozhodnout sám. Já lituju, že nemám bílou, protože na té modré se moc takových úprav dělat nedá...jediné co mě napadá, je dát tu střechu do chromu nebo nějakého odstínu stříbrné aby to ladilo. Ještě jsem uvažoval nastříkat to celé matným průhledným plastidipem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nettle_M: Asi bych šel spíš do té stříbrné. K Tvé modré barvě by stříbrná ladila nejvíce. Viděl bych to jako stříbrné "rychlé" pruhy. Snad stříbrnou, možná černou mat střechu, ale to je těžko si představit, když to v reálu zatím nikde nebylo prezentováno.

Bílá se vskutku tuní mnohem lépe. Černý lesk na střechu nemá chybu, to má Maverick víc než pravdu.

Editováno: , autor: fufal
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uvažoval jsme o tom také, snažil jsem se to probrat v mém tématu, ale moc lidí se nechytlo :D

 

Teď jak na to koukám, tak mě to úplně neláká. Nějak mi připadá, že to auto spíš zaniká.  Asi než černou střechu vymyslím nějaký polep, který tu střechu pokryje jen částečně :)

Uvidíme.. každopádně s tím lakem po delší době nevím nevím

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...