Leoš 43 Vloženo 8. Červen 2013 Sdílet Vloženo 8. Červen 2013 Zdravím mám dotaz, v bazaru jsem si vybral Fabiji 1.2 47kw najeto 171000km. Při projednávání koupě vozu, mě prodejce upozornil na svítící diagnostiku motoru. Chci se zeptat co to může být, a jestli vůz koupit či se raději pohlédnout po jiném voze. Děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufal Vloženo 8. Červen 2013 Sdílet Vloženo 8. Červen 2013 Může to být např. vadná lambda sonda za výfukovými svody, případně některý vstřikovač paliva, tedy pokud je vozidlo vůbec pojízdné... oprava obojího do 2.000,-Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 8. Červen 2013 Sdílet Vloženo 8. Červen 2013 proč si kupuješ auto s 172t km... si vyber neco mladšiho.. myslím, že je z čeho vybírat.. nebo se pletu?? a ještě k tomu když svítí kontrolka diagnostiky.. proč to prodejce neopraví??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Červen 2013 Sdílet Vloženo 8. Červen 2013 Leoš zober si so sebou nejakého mechanika aj s diagnostikou a hneď uvidíte čo to je zač .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leoš 43 Vloženo 9. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2013 Proč tolik kilometrů, páč s méně km jsou draší takže jsem rád že mé finance, dosáhnou aspoň na něco i když to má tolik km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 9. Červen 2013 Sdílet Vloženo 9. Červen 2013 a kolik ze stoji??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajfy Vloženo 9. Červen 2013 Sdílet Vloženo 9. Červen 2013 Je to zajíc v pytli, sice může to auto být za dobrou cenu, ale v dalších měsísch do toho můžeš nasypat klidně přes 10 000Kč. Pokud opravdu stojíš o to auto, tak si tam přived mechanika, ten at se vagem na to podívá, řekne cneu opravy a o to at ti to prodejce zlevní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Červen 2013 Sdílet Vloženo 9. Červen 2013 přesně tak, mohou to být i pdpálené ventily a tam by ti ta desítka asi nestačila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veliz Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 Proč tolik kilometrů, páč s méně km jsou draší takže jsem rád že mé finance, dosáhnou aspoň na něco i když to má tolik km. Když už vyšší nájezd, tak bych se raději poohlédnul po 1,4MPi (44 nebo 50kW). MPi je důvěryhodnější než HTP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajfy Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 Když už volit jinej benzín než HTP, tak bych už teda šel spíš do 1.4 16V 55kW než MPi (tím neříkám že je MPi špatný) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smejky Vloženo 13. Červen 2013 Sdílet Vloženo 13. Červen 2013 Nevím kolik stojí, jak je stará s jakou výbavou, ale rozhdně těch 171 tkm mi přijde na HTP docela dost, obzvláště se svítící diagnostikou. Buď si to nech zkontrolovat tvým mechanikem nebo ruce pryč. Fábek je v bazarech dost, neunáhli se! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.