Přejít na obsah

Zadny spojler Greenline


Doporučené příspěvky

Cjoctavian, plánuješ to kúpiť na nejakú Fabiu? Ak áno, potom prosím zreferuj či to nejak pomohlo spotrebe, alebo či sa nejak zmenil zvuk vetra v aute. Teoreticky by to malo znížiť odpor vzduchu a znížiť spotrebu, ale zaujíma ma že koľko to pomáha v praxi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, pri tej cene 1.2 TDI sa tomu ani nečudujem. Ak chce niekto jazdiť veľa ale za málo, tak buď si kúpi jazdené auto, nejakú 1.4 TDI prípadne 1.9. Keď zase chce niekto nové auto a má peniaze na naftu, tak si už rovno kúpi 1.6-ku. Tá 1.2 TDI Greenline je vhodná akurát tam, kde je obmedzený vjazd do centra podľa toho koľko CO auto produkuje na kilometer. Tam má 1.2 TDI výhodu hodnotou 89g/km.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prečo je na výber iba biela a candy zelená? Ok, auto je zelené, to nemeň, ale môžeš strechu a spojler nastriekať napr. aj čierno. K tomu čierne disky a máš pekné a jedinečné auto. Alebo si môžeš vybrať nejakú naozaj jedinečnú farbu. Napr. zelená sa dá pekne kombinovať s oranžovou. Viem si predstaviť na streche takú Lamborgini oranžovú metalízu. Keď už si ochotný striekať strechu, určite stojí za to porozmýšlať na nejakou poriadnou úpravou.

 

BTW, koľko ťa stál nakoniec ten spoiler?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...