Přejít na obsah

Uchycení RZ


loupeznik

Doporučené příspěvky

Na autech sem ji měl vžy nacvaklou v hnusnem ramečku ale na motorce jsem ji měl prošroubovanou (šroub nebyl v modrem pruhu a ani v čisle) a muži zakona stím měly problém a na technicke mě nato takeupozornily. Ja se pasky bojim že časem vlivem tepla/zimy povolí tak ji mam vplanu přišroubovat. Chtel jsem pravě zjistit ještě radeji vaše zkušenosti a zpusoby:) děkuji za užitečne typy :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kup si origo samolepící podložku pod SPZ-RZ a máš klid. Maj to v Každý škodovce. Je to takovej "molitan" s lepidlem po obou stranách.

Pozor ten molitanmá lepidlo jen z jedné strany - podložka je vedena jako antivibrační aby ty plastové rámečky nedrnčely o kastli.

Já mám značku normálně přišroubovanou, u mého prodejce to dělají taky tak. Zvlášť na OIII, kde jsou ty čidla na vystřelovací kapotu, to jinak nejde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...

nevíte někdo o držáku SPZ ( černý ) bez toho zbytečného kusu plastu dole pod značkou ? nechápu proč nikde nemají držák bez něj. Mají klidně celý černý - bez reklamy, ale tenká lišta dole tam je vždy ( a nejde o tu sundávací lištu ). Vrtat ani lepit nechcu.

Editováno: , autor: runner
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

i třeba důvod odcizení spzky? Tezko to tam bude zlodejicek piplat vlascem nebo sroubovakem (v pripade prisroubovane)..... :D  Ale je pravda ze ja ji mam prilepenou zvlastne...s trouchu trpelivosti by to slo v pohode odlepit bez vlasce apod...mam tam totiz dve vrstvy pasky :D

Editováno: , autor: rogerer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...