Přejít na obsah

Uchycení RZ


loupeznik

Doporučené příspěvky

ten malý zácvak bych tam učitě nedával, bych s bál že to vypadne a určitě při malém ťuknití to moc nevydrží.

 

Takže buď tuto.

http://www.express-color.cz/products/oboustranna-lepici-paska-pattex-fix-120kg/

 

A nebo ten scuháč od 3M

http://www.obautodil...-id:10012.eshop

Je otázka, na kolik je cca kg a jestli je lepší, že když už někdo bude chtít ukrást SPZ, tak mu to půjde relativně lehce a nic nezničí...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 8 měsíců později...

Diky za rady. Vzadu bude urcite na suchy zip a na prednu vyskusam to bezrameckove uchytenie z nemecka, myslim ze sa to vola 'simple fix' a uvidim..nerad by som uz na ten plast lepil akekolvek pasky. A ak ten simple fix nebude drzat alebo to nebude vypadat, tak bude asi suchac aj na predku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Ahoj všichni,

musím se podělit s něčím co mě rozpálilo do běla....mám Rapida SB již rok. Koupil jsem jej jako předváděčku přes AAA. Normálně bych do AAA vůbec nešel, ale tohle stálo za to,...no klasické problémy s "jejich" úvěrem kontra cena na netu, "poplatek za přepravu", vybrané příslušenství, špinavé auto, zbytky lepidla na kapotě po AAA nálepkách...to vše jsem nějak překonal....ale dnes po roce jsem na servisní prohlídce požádal v autorizáku ať vyhodějí podložku pod RZ "Mototechna" a ať tam klidně dají svojí...a oni, že velmi rádi. No a když jsem přišel pro auto, tak mi ukázali nemilou věc. Nějakej dobytek v Brně od AAA/Mototechna natvrdo přivrtal podložku samořezkama přímo do plechu na pátých dveřích. Mě snad omejou to je prasečina. Samozřejmě porušená antikorozní ochrana. Když jsem to dával na svoje RZ, tak jsem jen staré vycvaknul a nové nacvakl...a tohodle jsem si fakt nevšimnul...... V pobočce AAA se se mnoupo roce moc bavit nechtěli, zejména hláška, takové šrouby nepoužíváme mě doslova zlomila.  V autorizovaném servise jsem nejdříve navrhoval, ať to zkusí zalepit nějakým karosářským tmelem a navrch nějaké plastové záslepky, protože to je pod RZ a není to vidět, ale pak volal karosář,že tmel nic neřeší, že časem vypadne, a že oprava jen zavařením a pote klasicky s opravou laku...no cena do 5000,- Kč. No to se snad po.... Opět AAA předvedli jací jsou profesionálové. Zatím je řešení, že mi servis vystaví promofakturu, kterou vezmu do AAA a  oni prý budou konzultovat s Prahou a uvidí. No super drahá podložka RZ,  :kol-26:  :kol-26:  :kol-134:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslíš že oprava zavařením je pro antikorozní ochranu to nejlepší? Tím bych si nebyl ani trochu jistý, při svařování se teplem "poškodí" i okolí svaru a svar je třeba z obou stran natřít. TAk to už můžeš z obou stran natřít a ošetřit tu provrtanou díru a šroub. Tohle bych vůbec neřešil. :wallbash:

Editováno: , autor: McMatej
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To opravdu nevím,....takto mi to volal technik ze servisu. Že musí sundat dveře, zavařit, zabrousit, překytovat,...plnič, barva atd. Mě jde o zachování záruky. Jedno pozitivum zatím je, ozvali se mi manažeři AAA z Prahy, že to budou řešit, že mám tedy předložit předběžnou fakturu od autorizáku....takže v pondělí....uvidíme. :(  :angry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Tak jsem také neodolal a mé postupné experimenty "černý rámeček celý -> bílý rámeček celý -> bílý rámeček s ořízlou širší stranou" jsem skončil u suchého zipu a je to opravdu paráda. Poputuje i dopředu : )

 

  

 

edit: přidáno i dopředu:

 

Editováno: , autor: Sinus z Arcusu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...