Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
Dr.Adam

"OEM" autorádio z Číny - zkušenosti?

    Doporučené příspěvky

    Ahoj vsichni . Win Ce dle meho nazoru a je to ciste muj nazor do radia v aute v zadnym pripade . Vzhledem kl tomu co tahle spolecnost v posledni dobe produkuje za paskvil win NIKDY . Android maji vsichni , ale aspon jede je fakt ze ho lze slusne znicit pokusama , ale zdy se da nejak opravit ev obnovit jak v mobilu . Neznam nikoho kdo by dokazal v pohode obnovit Win ce jako droida , proste to normalne nejde , viz spousta prispevku z lonska kdy skolabovaly Win ce a uz nenabehly . Tohle do auta proste nesmi v aute potrenbuju mit neco co jede a ne trnout hruzou kdy to nenastartuje a bude to v haji . Jo beru ze to ma nekdo a ze mu to v pohode jede , ano jede ale nikdy nevi co to udela , vzhledem k tomu kdo to vyrobil . MS je monopol kterej ridi vsechno a podle nej se vsichni opici .Ne !!!!!!! v pocitaci doma a v notasu to uplne staci ,do dalsich zarizeni uz ne nikdy .

    Sdílet tento příspěvek


    Odkaz na příspěvek
    Sdílet na ostatní stránky
    Vloženo (upraveno)

    Ahoj Jardo, výborné hodnocení. Děkujeme za něj!!! 

    Tome nezatracuj winy. Kor jednoduché ce. Win ce je pohoda. Viděl jsem několik škodovek s tímto os a nikdy nebyl problém. 

    Vůbec bych se ho v autě nebál. Ba naopak. Je to jistota. 

    Já bych do něj šel tenkrát též, ale 9" s ním (možná bohužel) nedělají.

    Vemte si android ok, ale co s open source když se to dá lehce zalagovat. 

     

    Nevím co ty Číny, jestli mají vůbec otevřený bootloader, tvrp...??? 

    Win ce jsem nikdy kleklej neviděl. 

    Ale je to svobodná vůle každého, co si zvolí, že jo. 

     

    Vidíš dobrý postřeh to s tím mikrákem!!! Spousta čín na to trpí a dokupujou se externí. Některé modely ale s interním mic nemají problém. 

    Od toho to tu vše je, aby se to rozšířilo mezi lidi!

    Konečně se o tom veřejně mluví, že to funguje a nemusí se utrácet za columby, bolera, amundseny a hlavně pak za každý zásah, upgrade, atd. tisícovku do kapsy bez papírů!!!

     

     

    Editováno na Liborbra
    • Pozitivní 1

    Sdílet tento příspěvek


    Odkaz na příspěvek
    Sdílet na ostatní stránky

    @Tomdlouhan

    Já jsem ve svem příspěvku, na rozdíl od tebe, nezatracoval Android v rádiu, ale naopak pouze popisoval své pozitivní zkušenosti s rádiem, které má WinCE.

    Kdybych chtěl být jízlivý, mohl bych celý tvůj příspěvek skopírovat a pouze v něm vyměnit WinCE za Android. I takové zkušenosti něktří mají, navíc, když píšeš o monopolu, speciálně u Googlu bych byl velmi opatrný. Nainstaluj si do nějakého Androidu třeba NoRootFirewal a budeš se divit, kolik dat která aplikace někam odesílá.

    A co se týká WinCE, budeš se možná divit a vyloudí to i třeba úsměv, moje první použitelná navigace v autě bylo před mnoha lety PDA Acer n50 s Win tuším 6.0CE a v něm program pro navigaci. A jak to tenkrát sloužilo!

    Ale zpět k rádiu. Asi by mi to bylo jedno, jestlu ten HW v rádiu ovládá Android, nebo WinCE, nemám rádio na hraní, ale na to, co jsem popisoval v předchozím příspěvku.

    Mé jediné "vylepšení" bylo, že jsem přehrál firmware se zeleným menu v rádiu, a to proto, že mám zelený design palubky.

    Dál už nemám potřebu do rádia nijak zasahovat.

     

     

     

     

    Sdílet tento příspěvek


    Odkaz na příspěvek
    Sdílet na ostatní stránky

    Na to je třeba měnit fw??? 😳

    Je to v serv. menu ne? 

    Sdílet tento příspěvek


    Odkaz na příspěvek
    Sdílet na ostatní stránky

    V menu je pouze změna barvy tlačítek, tuším sedum barev. Ten fw řeší barevný vzhled obrazu, ten původní je do červena, s novým fw je do zelena.

    Sdílet tento příspěvek


    Odkaz na příspěvek
    Sdílet na ostatní stránky
    Vloženo (upraveno)

    Á pravda... To je jen na tlačítka. Díky. 

     

    Teď jsem si hrál s dvb-t tunerem za 3 kila pro android. Mikro usb. 

    V mobilu ok. 

    Koupil jsem redukci z mikro usb na klasický usb. A radio ten tuner sakra nevidí 🤔

    Nevím jak zjistit zda to není tou redukcí? Jestli není otg nebo co 😐

     

    Máte někdo zkušenosti s tv tunerem do těhle radií??? 

     

    Editováno na Liborbra

    Sdílet tento příspěvek


    Odkaz na příspěvek
    Sdílet na ostatní stránky

    Ale no tak .Ja to nezatracují jen jsem napsal svůj názor je to na začátku příspěvku. Je to každýho věc jaký rádio si koupí jde jen o to ,pokud má droida spousta lidí mu poradí při problému. Pokud má win skoro nikdo a ani nikde o tom nic nenajdeš. Řešil jsem to tady taky a měl jsem opravdu co dělat abych něco našel . Do dneška nevím jestli to šlo nebo ne už se neozval. Win ce jak psal Libor nemají server na apky tudíž jedou stále v základu to je jejich výhoda,ovšem jen do tý doby než se někde něco blbě uloží a při dalším startu to není tam kde to ma být a problém jen světě. Známe to všichni z PC. Vecer vypnu a ráno nebezi umřel. PC mam za 5-10 minut obnoveny. O Win ce nevím nic.A nikde není skoro nic.

    Sdílet tento příspěvek


    Odkaz na příspěvek
    Sdílet na ostatní stránky

    Liborbra Je to divný protože v tý redukci si myslím nic není jen propoje. Pokud si vzpomínám vnitřní dva jsou data tam a zpět a kraje jsou napájecí jak je plus a minus už nevím. Už je to dlouho co jsem to zapojoval, ale v každým manuálu od zakl desky k PC by to mělo být. Pokud jsou USB na bedně musí se to zapojit do desky někdy je to plnej konektor nekdy jenom piny po jednom.

    Sdílet tento příspěvek


    Odkaz na příspěvek
    Sdílet na ostatní stránky
    Vloženo (upraveno)

    Zdarec na ty systémy kluci serte, běhá to? Běhá. Vše věc názoru... 

     

    Jojo, čip tam není, není to aktivní prvek. 

    Je to jak říkáš, krajní plus mínus, dva uprostřed - data. 

    Akorát mikrousb má 5 pinu a ten pátej je nějaký ID. Jestli tam nebude problém? 😞

    Edit:

    Jo 4 (id) je detekce zda jsou to data nebo jen nabíjení. Mrknu jak to ta redukce má... No jo sakra, ale velký usb má jen 4 dopr*ele.

    A ten tuner co tak koukám bez mikroskopu má všech 5 obsazenejch, hmmm. 

     

    Editováno na Liborbra

    Sdílet tento příspěvek


    Odkaz na příspěvek
    Sdílet na ostatní stránky

    Ok no jasne ze je to vec nazoru , a jinak z SZ mas obrazek jak jsem si udelal ty Led svetla , vypada to dobre jede to pul roku a zatim ok

     

    Sdílet tento příspěvek


    Odkaz na příspěvek
    Sdílet na ostatní stránky
    Vloženo (upraveno)

    Ahoj chlapy . Pro vsechny  kdo pouzivaji cinsky radia do a uta a maji nejake zname , v sekci inzeratu podsekce Autohifi nabizim , jedno odzkousene  pro normalniho uzivatele jak pise liborbra dle jeho priorit v aute naprosto dostacujici . Pokud by nekdo mel zajem dejte vedet bud tady nebo na mobila . Vim ze to sem nepatri ,ale me to lezi v almare uz skoro dva roky byla by skoda aby to nekomu neposlouzilo . Tim se omlouvam vsem moderatorum :D:D:D:D:D.

    Odkaz je zde

     

    Editováno na Tomdlouhan

    Sdílet tento příspěvek


    Odkaz na příspěvek
    Sdílet na ostatní stránky

    ahoj . mam na nektere uziatele tohoto fora dotaz konkretne na ty co maji parkovaci kameru v madle od otevirani kufru . Vzhledem k tomu ze jsem od ORGANU dostal vytku za to ze me nesviti osvetleni SPZ , protoze tam mam couvaci kameru tak jsem se rozhodl to nakonec predelat ,abych ORGANU ucinil za dost . Ale jde o to ze Cinan jak jinak nabizi kamery ktere maji dve velikosti konektoru , jeden 15 mm a myslim ze je to ten na OCT II a jeden kterej ma 9 mm konektor , muj nazor je ten ze vetsi je na OCT II a mensi na dalsi typy vcetne audi . Muzete mi nekdo k tomu nekdo neco napsat , kdo jste to delal nevzpominate si na velikost konektoru???? Dekuju

    Sdílet tento příspěvek


    Odkaz na příspěvek
    Sdílet na ostatní stránky

    Záleží jaký máš rok výroby, nejlepší je se na konektor podívat. Většinou je tam ten menší.

    Sdílet tento příspěvek


    Odkaz na příspěvek
    Sdílet na ostatní stránky

    Ahoj dekuju za odpoved , to je pruser ja si myslel ze vetsi takze objednan vetsi , no super takze budu mit kameru a nebudu mit ten spravnej konektor no nevadi bylo to 50 na 50 moje chyba . Uz se s tim neda nic delat rano to odeslali .

    Sdílet tento příspěvek


    Odkaz na příspěvek
    Sdílet na ostatní stránky

    Ahoj, já jsem nad tím taky dumal, a nakonec jsem dveře rozhodil a konektor jsem omrknul. V O2 mám ten malý. Ale stejně problémy přišly. Nešlo mi to rozumě usadit, jsou tam takové vodící pásky po stranách, ale nejsou v ose, jsou excentrické. Připadlo mi, že to číňan při lepení dohromady otočil a když jsem dal pásky do drážek, byla vychýlená a neseděla. Než pilovat do pátých dveří, raději jsem odcvaknul kousek těch vodicích pásků. 

    Sdílet tento příspěvek


    Odkaz na příspěvek
    Sdílet na ostatní stránky

    Konektory ustříhnu a letuji přímo, držáky se musí udělat nové, takové dvě účka nebo se upraví stávající.

    Sdílet tento příspěvek


    Odkaz na příspěvek
    Sdílet na ostatní stránky

    Ahoj . No nevim ,ale 8 Droida a 2GB RAm to nebude zadna slava . 8 dost zere mam 3 Gb a pulku mam zabranou , tudiz u toho tvyho to sezere 1GB . To je pulka . No a dalsi vec pokud chces tohle radio koukni s eco ma za cip u radia kdyz uz je za tyhle penize . A dalsi vec je to bedna stejna jako oariginal tudiz , tim ze konektor kterej cumi z auta a na origo je nacvaklej na radiu , ted bude volne a zabira spoustu mista , Nekde s e tu resilo i to ze vyrezavali pricky v aute aby to dostal do kasliku , ale to je tvoje vec , nedes se ze to pisu takhle ale je to muj nazor , ostatni muzou mit jinej .Zalezi na tobe 255 USD je docela dost pocitaj ze minimalne pulku ti okradajici celnici namazou jako DPH a dalsi poplatky takze celkova cena bude kolem 360 USD . To je podle mne docela dost . Pokud netravis v aute denne vic jak 5 hodin a nejezdis dalky taks e to nevyplati , koukni se po levnejsim a nebo Isudaru kterej ma skald v nemecku . To je asi vse co ti k tomu napisu .

    • Díky 1

    Sdílet tento příspěvek


    Odkaz na příspěvek
    Sdílet na ostatní stránky

    https://www.aliexpress.com/item/Android-7-1-1-2-Din-8-Inch-Car-DVD-Player-For-VW-Volkswagen-Passat-POLO/32804769321.html?spm=2114.search0104.3.146.4dbd27feSOxv7p&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_9_10065_10068_319_317_10696_10084_453_10083_454_10618_10304_10307_10820_10821_537_10302_536_10902_10059_10884_10887_321_322_10103,searchweb201603_70,ppcSwitch_0&algo_expid=aea7bce6-347a-4ed2-83e2-2cbc893487b4-18&algo_pvid=aea7bce6-347a-4ed2-83e2-2cbc893487b4&transAbTest=ae803_4

     

    https://www.aliexpress.com/item/Capacitive-Screen-Two-Din-7-Inch-Car-DVD-Player-For-VW-POLO-PASSAT-Golf-Skoda-Seat/32368663851.html?spm=2114.search0104.3.32.4dbd27feSOxv7p&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_9_10065_10068_319_317_10696_10084_453_10083_454_10618_10304_10307_10820_10821_537_10302_536_10902_10059_10884_10887_321_322_10103,searchweb201603_70,ppcSwitch_0&algo_expid=aea7bce6-347a-4ed2-83e2-2cbc893487b4-4&algo_pvid=aea7bce6-347a-4ed2-83e2-2cbc893487b4&transAbTest=ae803_4

     

    https://www.aliexpress.com/item/Two-Din-8-Inch-Car-DVD-Player-For-VW-POLO-PASSAT-Golf-Skoda-Octavia-SEAT-LEON/32369772073.html?spm=2114.search0104.3.56.4dbd27feSOxv7p&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_9_10065_10068_319_317_10696_10084_453_10083_454_10618_10304_10307_10820_10821_537_10302_536_10902_10059_10884_10887_321_322_10103,searchweb201603_70,ppcSwitch_0&algo_expid=aea7bce6-347a-4ed2-83e2-2cbc893487b4-7&algo_pvid=aea7bce6-347a-4ed2-83e2-2cbc893487b4&transAbTest=ae803_4

    Tady mas nejaky od Isudaru a z Nemec , ten nejdrazsi ma slusnej cip , cena dopravy  z nemec je kolem  15 USD

    A tady jinou znacku

    https://www.aliexpress.com/item/Android-Car-Multimedia-Player-For-VW-Volkswagen-Passat-POLO-GOLF-Skoda-Seat-Leon-With-GPS-Navigaiton/32844459212.html?spm=2114.search0104.8.24.262a48e0JlixHI&transAbTest=ae803_4

     

    https://www.aliexpress.com/item/Car-Android-DVD-for-Skoda-Octavia-2007-2008-2009-2010-2011-2012-2013-2014-Head-Unit/32866037080.html?spm=2114.search0104.8.32.262a48e0JlixHI&transAbTest=ae803_4

    9 palcu

    https://www.aliexpress.com/item/2-din-Android-Car-DVD-Player-For-Skoda-Octavia-Fabia-Rapid-Yeti-Superb-VW-Seat-With/32853758495.html?spm=2114.search0104.8.29.262a48e0JlixHI&transAbTest=ae803_4

     

    https://www.aliexpress.com/item/for-VW-Golf-Passat-POLO-Tiguan-Skoda-Fabia-Rapid-Seat-Leon-Autoradio-8-inch-Car-Android/32939623154.html?spm=2114.search0104.8.13.262a48e0JlixHI&transAbTest=ae803_4

    neco podobnyho mam ja a jsem spokojenej

    Editováno na Tomdlouhan

    Sdílet tento příspěvek


    Odkaz na příspěvek
    Sdílet na ostatní stránky

    Já nevím, ale začíná mi to připadat jako alchymie.. myslel jsem, že prostě nějaké s Droidem vezmu a ono i tam se musí řešit CPU a RAM? Vždyť je to jen rádio :-D

     

    Jinak CLO neřeším, na Ali jsem viděl, že se dá domluvit.. napíšem to jako DVD recorder za 80 dolcků a finíto.. :)

     

    EDIT:

     

    Hele asi mám vybráno - tohle je i s rámečkem, navíc se mi velký displej líbí :-)

     

     

    Citovat

     

    Editováno na Tomina87
    Dodělání

    Sdílet tento příspěvek


    Odkaz na příspěvek
    Sdílet na ostatní stránky

    Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

    Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

    Vytvořit účet

    Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

    Vytvořit nový účet

    Přihlásit se

    Máte již účet? Zde se přihlašte.

    Přihlásit se

    ×