Přejít na obsah

Jak funguje MITSUMI Apple connectivity?


Doporučené příspěvky

No jo, ale já ten konektor vůbec nepoznávám. Bude určitě vyžadovat speciální káblík. Takže dám litr za konektor, petikilo za káblík a nic z toho? Pokud iPhone, či jiný jabko, propojím přes USB tak vše funguje stejně?

Předpokládám, že to na USB umí (aspoň) procházet hudbu v zařízení a vybírat z ní na radiu/maxidotu přes volant (na což jsem zvědavý hned dvakrát, protože mám hudbu v cloudu a do zařízení si ji obvykle pouze streamuji).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak za toto bych určitě nepřiplácel, neb je to spíše za trest. Co když člověk vymění telefon za neApple? Nebo s autem bude jezdit třeba manželka, která apple nemá? Aux bude nepoužitelný, nehledě na to, že bude třeba speciální kablík. Když už MDI, tak s univerzálním USB, jinak jsou to vyhozené peníze.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co se týče vazby na Apple, tak to problém u mě ani u partnerky není a migrace k jiné značce by znamenala větší komplikace než pouhou zmenu telefonů. Ale pokud je ten konektor ve všech funkcích shodný a tím co dovede USB, pak by to byly opravdu vyhozené peníze.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle mého názoru je tento příplatkový prvek Mitsumi úplně k ničemu. Se standardní výbavou, usb + jack, zahraješ více hudby.. Jakýkoliv zařízení lze napojit s autem stylem jack-jack a hraješ. Stejný princip jako zapojení 3,5 sluchátek. A je ti jedno jaký máš zařízení ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, ale když to propojíš jack/jack tak sice hraješ, ale už to zařízení neovládáš například multifunkčním volantem. Předpokládám, že Mitsumi to umožní. Ale pokud umí pouze to stejné co USB, pak je k ničemu. Pokud je ale k ničemu, proč potom vůbec existuje? :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

Takto mi to funguje i u Nokie na Symbianu, akorát to neukazuje čas skladby. Kvalita zvuku jak z CD a dosah až 5 m od auta :D

 

co máš za Symbianovou Nokii? Já E7 s Belle, přes BT všechno super, ale přes USB to píše, chyba čtení z USB... ne že by BT nestačilo, jen se ptám, protože původně mi fungovalo i USB, dokud nemontovali tané a nepřehrávali hafo fw do x jednotek...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle je mu k ničemu, páč se jedná o starý 30-pin Apple Dock. Leda, že by zkusil použít redukci 30-pin -> Lightning (http://store.apple.com/cz/product/MD823ZM/A/adaptér-lightning-30pinový-konektor?fnode=45) - ale nevím, lestli by byla zachovaná funkčnost (ovládání přes volant/rádio, dobíjení).

A co se týče připojení přes USB: obávám, se že to nebude fungovat, protože iPhone nefunguje v režimu mass storage (nepřihlásí se jako externí disk).

Editováno: , autor: Pawouk
Necituj předchozí příspěvek a edituj svoje příspěvky!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

co se zeptat u prodejce.... proto to na tom e-shopu je!!! jelikž jakba nemám rád, netuším kolik pinů co má, ale je tam jiná zásuvka pod klimatizací není tam USB (je tam stejná zásuvka jako v Octavii II ve schránce před spolujezdcem) proto je potřeba ten káblík :-)

 

Editováno: , autor: Hravec
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A Apple to neumí poslat přes bluetooth? Já s androidem funguju normálně přes BT a nikde nic nepřipojuji kabelama. A ovládám všechno rádiem a zobrazují se i názvy interpretů a skladeb.

 

Samozrejme umi, moc nechapu smysl tohoto udelatka, zvlast pokud to neumi dobijet, coz by mohla byt jedina vyhoda oproti BT. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 10 měsíců později...

Mam v aute Apple connectivity (mitsumi) a Bolero. Odzkousel jsem iPhone5 a iPad mini.

Bluetooth - spojeni s obouma jabkama bez problemu, spojeni stabilni, nelze vybirat z alb (podle interpreta, stylu atd.) na displeji Bolera.

Original Skoda kabel MDI-Lightning - lze vybirat z alb (podle interpreta, stylu atd.) na displeji Bolera, bez problemu dobiji telefon a podle meho subjektivniho pocitu i stejne rychle jak z klasicke zasuvky.

Zkousel jsem i variantu MDI-USB a z toho original Apple kabel USB-Lightning a tahle kombinace nefungovala.

Editováno: , autor: czmiro
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...