Přejít na obsah

"Hřebíček" na dálnici


WildV6

Doporučené příspěvky

no tak to je hardcore tohle potkat a dobře to nabrat tak to mohlo skončit daleko hůře :( tuším to i hezky slušně nabral ten kamión s těmi auty a kdyby to trochu víc strhnul tak už to mohla být mela v přímém přenosu i tak je vidět že za ním měli co dělat aby to ukočírovali ;) to poškození vypadá celkem drsně na kolik přišla oprava (guma,disk)? 

Editováno: , autor: KoNG
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sup je ještě v nemocnici - odhadovaná cena opravy je 80 - 100 tis. Není to jenom guma a disk, ale je komplet vymlácenej podběh, ohnuté táhlo řízení, roztržený přední nárazník, blatník, potlučený dveře... Ještě se uvidí, co poloosa (ten Bavorák, co si tu traverzu nakonec odvezl, o poloosu přišel - fraktura :-/). Naštěstí se mi u BT designu podařilo sehnat poslední kus toho disku, co měli na skladě (!), takže nemám 3 zbytečné do sbírky :-))) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

obávám se že policie nic nevyřeší viníka nenajdou a tobě nezbude nic jiného než to zamáznout z havarijního pokud ho máš :(

Jinak klobouk dolů opravdu perfektně zmáknuto podle to co se musí měnit ;) hlavně že jste celí auti se opraví 

Editováno: , autor: KoNG
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to bylo celkem štěstí, že "hřebíček" od kamionu odletěl doleva (no, ne pro toho v BMW) a neletěl doprava na to odstavené auto. A to samé s tím kamionem, kdyby to strhnul doprava, tak to bude pro Superb hodně nepříjemné... 

Ale dobře zvládnuté, rychle zastavit, odstavný, všichni ven a nejlépe co nejdál a počkat na asistenci...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Policii jsem volal - stali jsme tam 2 auta a nejdriv jsem vubec netusil proc... Dokonce mi chteli dat pokutu za neprispusobeni rychlosti stavu a povaze vozovky. Pry si to velitel tak preje - vyjezd = pokuta.... premlouval me, ze to bude jen formalita... 100 korun a bez bodu... trval jsem na tom, ze jdu do spravniho rizeni, protoze s tim nesouhlasim. Nakonec z toho nebylo nic (!). Dokonce i euroformular mi vyplnili... prusvih je, ze to sedy zelezo nebylo vubec videt.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...