Přejít na obsah

1. Jesenický sraz Fabii a Roomstrů


Doporučené příspěvky

Já nemyslel blbca, kterej někam na ohlášenou akci dojede a úmyslně nabourá, ale pitomce, kterej jednotlivci chtivýmu se podobný akce zůčastnit tu (třeba i dlouho vysněnou a plánovanou) účast překazí - šéf v práci, nepřející manžel(ka), blbec kterej ti nadrbe auto na parkovišti, kolega v práci kterej odmítne vyměnit směnu a podobně...Další pak jsou lidsky neovlivnitelný okolnosti - počasí, časová nebo prostorová kolize vícero příležitostí atd.

 

Že obě první skupiny zasloužej nakopat do (_!_) zepředu - o tom žádná, ale na rozdíl od toho prvního ten druhej případ pitomce se mnohem hůř eliminuje ze života. Se třetím případem bohužel neudělá nikdo nic.

Editováno: , autor: Ekkar_z_Bastlírny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak děcka, nové informace!

 

Pokud chcete nějaké ty pohárky pro vítěze soutěží, tak bysme s Liborem potřebovali 50 kč jako takovou vstupovou almužnu (nepřijde mi to zas taková suma za to, co můžete vyhrát).

 

Prosím, abyste se vyjádřili k tomuto, jestli ty poháry chcete a dáte každý 50 kč a nebo nechcete a nebude se platit nic. Kromě ubytování samozřejmě, ale to si zaplatí každý sám.

 

Dále .. v pátek závolám do kempu, zeptám se, jestli se musí rezervovat i místa pro stany. A taky domluvím, aby se ty chatky rezervovali pod heslem "škodahome", aby jsme byli všichni vedle sebe.

 

Tím že já a Libor jedeme pod stan, tak bych poprosil potom (dám vědět kdy), aby třeba Janysek (ten se po ubytování ptal nejvíce) rezervoval první chatku (jakou taky upřesním) a potom ostatní rezervovali po něm a díky heslu by nás měli dávat vedle sebe.

 

Takže se k tomu prosím co nejrychleji vyjádřete!

 

Jinak sraz už je za necelé 3 týdny a pár dnů a hodin :D juuu, já se tak těším!!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže jsem psal email do kempu, všechno v pohodě. 

 

Chatky objednávat pod heslem "škodahome" a oni vám automaticky budou dávat chatky vedle sebe.

 

Jen chtějí dopředu vědět odhadem, kolik stanů by bylo, tak to sem prosím napiště, kdo chcete stanovat.

 

Díkes :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdo co chce (stan nebo chatku) tak budeme upravovat na úvodní stránce, vždy ke jménu napíšeme ubytování. Btw. chatky jsou pro 4 lidi, takže pokud se někdo dohodne, tak ideálně 2 páry na chatku :) pokud tedy nechcete soukromí :) jen doufám, že nás odjede stejně jako přijelo, abysme neměli nějaké rozmnožování :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co se týče pohárků tak jsem taky pro, ať si tak něco hezkého ze srazu odvezu :kol-28:  Doufám, že dojedu tedy bez urvání lízatka...stejně si udělám dvě do zásoby a povezu si je sebou :kol-28:

co furt plašíš generále?? :blink::D    si zvykneš a pak to bude v poho.

já ještě nic neurval a sem dost nízko ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já taky nevím co plaší :D co tak ze zkušeností znám, tak spojlery a lízátka se rvou, když někam zajízdíš a má lízátko cca 3 cm nad zemí. Jakmile je výše a jedeš opatrně, tak si maximálně škrtneš, ale určitě ho neurveš. I když Stefan by o tom mohl vyprávět své na škodahome. Ten ho chudák nedovezl ani přes 20 metrů trávy. Ale je pravda, že tam už byly vyjeté koleje a on to má opravdu nízko. Takhle nízko to fakt nemáš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...