Přejít na obsah

1. Jesenický sraz Fabii a Roomstrů


Doporučené příspěvky

Tak plašim no :kol-32:  tak jako tak si je prostě sebou povezu pro klid dušičky. Ještě se zeptám dopředu, je možný, že pojedu s kamarádem začínajícím kameramanem a jak cestou tak i na místě bych chtěl pořídit nějaký ty záběry,  tak by mě zajímalo jestli někdo nebude zásadně proti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já pojedu na 99%sám takže přespím v autě,k pohárkum se přikláním negativně,to na normální sraz nepatří,už jsem to zažil na počátcích tohoto fora,první sraz super na dalším se rozdávaly pohárky a už se to rozdělovalo do skupin a lobovalo,nejde o žadné peníze ty dam klidně i ve větším obnosu,pokud to pujde na stejky,pivo a zabezpečení srazu,pokud na dohadování kdo má k zemi blíž,kurva kola nebo lepší audio tak to su proti. . :kol-27:

Editováno: , autor: Vlasta
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vlasta: o nejhezčí auto soutěžit snad ani nebudeme :) spíš jsme měli na mysli nějaké soutěže a věci, které nemůže nikdo moc ovlivnit. Jako naložení určité bagáže do svého auta v co nejrychlejším čase, soutěž o nejvzdálenější účastníka srazu apod. kravinky, víš?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No asi by bylo fajn dát nějaké hlasování o těch pohárkách, ale nebylo to myšleno že tam budem chodit s metrem a měřit kdo je níž, kdo má větší kola, kdo má většího pelikána a tak :D spíš jen takový ty srandy, jako nakládání auta atd... :)

 

Ale chápu že asi bude i někdo kdo to chtít nebude, proto bych asi zahlasoval :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...