Přejít na obsah

1. Jesenický sraz Fabii a Roomstrů


Doporučené příspěvky

Info dodávám i zde:

Ti kteří přijedou jen přes den, tudíž v sobotu dopoledne a zdrží se jen ten den, tak nebudou platit vstupné ani nic, jen si prosím dovezte popřípadě to co bude chtít grilovat, pít atd, i když věřím že se bude dát najíst i v kempu. To už je na vás.

 

Jinak počasí, snad vyjde, zatím to vypadá že bude okolo 20, pod mrakem. Budou dva altány ke schování se, tak snad to bude stačit, kdyby ještě někdo měl, nechť se ozve!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

My na nákup tedy jedeme až zítra po cestě na sraz, ale altán mám u sebe v autě taky (od R-Pin) a ten doveze i grill :) takže altánky budou dva a máme i světlýlka na altán :D takže budeme vidět na kilometr daleko :D

 

Co se týče leštění auta, tak na to asi kašlu, páč jestli bude zítra pršet, tak to ztrácí celkem smysl. Navíc nemám ani čas ho umýt :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

K tomu bláznění s leštěnkou - minulej týden v Kostelci, když jsme jezdili na parkovišti kvasinský Škodovky "jízdu zručnosti" s kelímkem napůl plným vody na kapotě, tak se ukázala nevýhoda auta nablejskanýho jak psí koule na tuhle disciplínu - kdo měl kelímek "zabořenej do prachu", ten odjel zručku naprosto v klidu, kdo naopak před srazem voskoval a blejštil, tomu kelímek sjížděl i na stojícím autě jen vinou vibrací od běžícího motoru...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak sraz máme za sebou, já osobně jsem naprosto nadšen, sešlo se nás tam dost, rychlým odhadem kolem 20ti aut v průběhu dne. Někdo odjel dříve, někdo jen na otočku a někdo přijel později a zůstal přes noc :)

 

Zde jsou fotky: http://therccrowd.rajce.idnes.cz/1._Jesenicky_sraz_Fabii_a_Roomsteru

Editováno: , autor: mc2uba
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak víkend se velice povedl, hřálo sluníčko, grill, pivečko a byla pohodová parta lidí  oproti jiným klubům...Dokonce i srandy kopec s Floriánem či novýma špalkama... Co víc si přát... Rád Vás zase brzy uvidím, jste fajn lidi. a dík za Vás. Třeba 1.sraz v zimě?
Janýsek

post-52848-0-19115800-1379245994_thumb.j

post-52848-0-94907600-1379246000_thumb.j

post-52848-0-12428500-1379246008_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nestal tam  tak sam,...ale chlapik super ,pokecali jsme snim s Janysem a fakt pohodovy pan,jinak si odnesl par rad a mozna bude ralizace... :)

 

...nikdo nikoho nevyhanel ,naopak ,zase se tam hodlame vratit ja s Janysem urcite zase do nasi pernikovy chaloupky ,zasveceni vedi,ocem je rec  :kol-28:

 

...jinak super pokec s Memphikem a Riperem a Takeshim.....pres den,s ostatnimi az vecer :kol-47:

Editováno: , autor: radiss33
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po zkušenostech z některých srazů jsem byl strašně překvaný jaká zde vládla pohodička, atmosféra a jak se lide nenuceně bavily. Moc pěkná zkušenost a jsem moc rád že jsem setoho zúčastnil, byť jen na malou chvilku. Většinou jsem zvyklej na příval kritiky a tady mě čekalo jen skvělé počasí, banda super lidí a skvělej dort!!! Děkuju moc za organizaci. Mrzí mě že jsem s nemohl zdržet déle. Aspoň hrstka z vás ví jakou má moje auto skutečnou barvu a že křiklaě žlutá kola červenému kombíku strašně sluší :) :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mc2uba pekne video :kol-47:  a radiss33 taky pekne foto jsem rad ze sis i vic vsiml toho roomstra bo ty roomstry jsou vzdy a vsude takovy odstrceni a pak nikdo s nima nechce nikam jezdit. Synci byt to o 300 km blize hned bych jel a doufam ze Vas vetsinu uvidim pokud nebude prset na Skoda Home srazu. Nektere vozy uz jsem videl na zivo a nektere bych rad videl taky.

Editováno: , autor: ASPIRE
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...