motosman Vloženo 19. Duben 2014 Sdílet Vloženo 19. Duben 2014 Maximálku jsem taky nezkoušel. Přijde mi, že od 200 je to nestabilní. A8 280 a pohoda. Jen ty zatáčky jsou nějak ostré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Duben 2014 Sdílet Vloženo 19. Duben 2014 (editace) Jojo já zvyklej z okty na sportovní podvozek a lehčí auto... Lepší pružiny a tlumiče by to pro mr chtělo. Ale otec by či kolegové hned prorazil vanu Editováno: 19. Duben 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Duben 2014 Sdílet Vloženo 19. Duben 2014 Dnes jsem ukapl slzu.No zucastnil jsem alespon souteze o tydeni zapujceni zdarma tak snad to vyhraji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Duben 2014 Sdílet Vloženo 19. Duben 2014 (editace) A neco pro koncovkare tady na foru jak se nedavno rozebiralo Jinak doplnujici info, to same je samozrejme i na druhe strane. Editováno: 19. Duben 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Duben 2014 Sdílet Vloženo 19. Duben 2014 Jo, tak to má vypadat. A ne jako ty tuzingové nástavce v nárazníku. Už nedočkavě vyhlížím Spaceback. Brácha se někde toulá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2014 Já jsem včera na ty koncovky RS koukal, no žádná paráda ty trubky nejsou, ale nějak by mi to nevadilo. Navíc na RS se zezadu nikdo v provozu dlouho nekouká 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Duben 2014 Sdílet Vloženo 19. Duben 2014 Octavia RS dobry, ale potom co jsem videl live to Subaru WRX STI nevim nevim az vyhraju tu tydenni zapujcku tak jim ho nevratim urco to vyjde na 10.5. a pak Clinte i majitele RS me budou prosit o minutovy naskok do krusovaku jak pises v jinem vlakne o mem supervykonem R. Akorad prelepim loga na kapote ( hvezdy za slepici) aby to nevyvolavalo negativni reakce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 19. Duben 2014 Sdílet Vloženo 19. Duben 2014 Bacha na to, ono to STI je sice rychly, ale musis si to zaslouzit... RS dava svuj vykon k dispozici v sirokem spektru otacek, kdezto STI ma velkyho sneka a ten nez se rozfouka, tak to trva. Nehledne na to, ze STI ma permanentni 4x4, ktery na vykonu neco ubira ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Duben 2014 Sdílet Vloženo 19. Duben 2014 krásny subaru, to je kunda. dnes ve valticích, pěkny jagry. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Duben 2014 Sdílet Vloženo 19. Duben 2014 Plánuješ emigrovat k jaguárům? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Duben 2014 Sdílet Vloženo 19. Duben 2014 To ano ale porad 300 koni je 300 koni a z 0/100 za 5,1s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Duben 2014 Sdílet Vloženo 19. Duben 2014 tak mě se vždy anglický auta líbili. aston neskutečný auta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Duben 2014 Sdílet Vloženo 19. Duben 2014 To jo akorad me se vic zacly libit jaguary co jsou ve vlastnictvi indu. Jinak dnes v autosalonu Land Rover Discoveri taky slusne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2014 (editace) Dobré ráno Vietname! Ranní ptáče, dál doskáče a já už dávno skáču...od rána pěkně v práci, zatím co vy se válíte v pelechu Někdo holt makat musí... Editováno: 20. Duben 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Duben 2014 Sdílet Vloženo 20. Duben 2014 Bohužel musím konstatovat Clinte, že jsem na tom podobně. AKORÁD JÁ SE V PRÁCI NEMŮŽU DOSPAT JAKO TY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2014 Ani já ne, máme frčák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 20. Duben 2014 Sdílet Vloženo 20. Duben 2014 ÁÁÁÁÁH pohoda u ranní snídaně a kávy a pak flákárna v garáži :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Duben 2014 Sdílet Vloženo 20. Duben 2014 Jen makejte, ať máte chechtáky na krmení těch svých motorových mazlů. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2014 Nejlépe se má Kokta, doma chrápe denně do deseti, zapne si kompa, udělá dvojitý kafe a namaže pecen chleba, hodinku maká, přitom sleduje forum a požírá chleba namazanej centimetrem másla. Usrkává studený kafe a směje se Hravcovým příspěvkům. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 20. Duben 2014 Sdílet Vloženo 20. Duben 2014 Pravda, to se nekdo proste ma :-D Nicmene dneska je pekne, dneska by to slo :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Duben 2014 Sdílet Vloženo 20. Duben 2014 Hold jsme se měli lépe učit a být také IT. Dnes už jde vše spravovat na dálku přes vzdálenou plochu apod. tak ani nemusí vystrčit nos z domu. Zapomněl jsi Clinte, že na druhém monitoru mu běží Top Gear. Hold my co jsme se zastavili na úrovni zmáknutí tabulky v excelu musíme vstávat a makat. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2014 Jojo, na Top Gear jsem zapomněl, kouká a dělá si poznámky, aby mohl machrovat. Jeho uši jsou speciálně vycvičené na slova Haldex a čipování. Druhou rukou si pročesává trvalou, nebo se nervózně drbe na zádech.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Duben 2014 Sdílet Vloženo 20. Duben 2014 (editace) Věřte me ze konkurence moc neumí používat pokročilejší funkce a radši si účtují dopravny Někdy to bez dopravy nejde.v USA běžně vše je napojeny na pevný linky jako backup, aby nemusel letět na místo atd celkem zvyk i na západě když vypadne digital linka.. Jinej world Editováno: 20. Duben 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 20. Duben 2014 Sdílet Vloženo 20. Duben 2014 (editace) Bylo hezky, tak jsem umyl milacka, teda dva... na toho tretiho se nedostalo :-D sice to neni TSI, ale Kokta vi urco jak to chipnout ;-) Editováno: 20. Duben 2014, autor: XJOHNNYX 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2014 (editace) Tak jsem jel z práce po prakticky prázdné dálnici, nasadil jsem 200-220 a úplná pohádka, ten motor prostě chce jet, sám si o to říká, vždycky když sešlápnu plyn a motor krásně reaguje, říkám si, jakou skvělou volbou ta 1,8 je Těch 200 je tam opravdu hned a přitom na šestku má furt tendenci jet víc a víc. Spotřebička byla 10,5/100, což je pohoda. I po třech letech mě ten motor prostě baví a překvapuje. Editováno: 20. Duben 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky