Petrrr Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Co mam proti? Neni to HC ENERGIE ! [emoji106] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 (editace) motosi di někam, perníkov nejlepší hnědá není špatná, když to je větráná kůže pašík je docela taky povedenej. Editováno: 29. Duben 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pany Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Tak teď to chápu soupeřům na zdraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 litvínov hrál dobře, byl to pěknej hokej. byl sem na nich v Hradci, když hráli první zápas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pany Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 celej rok jim to šlapalo a jsem rád,že jsem se titulu dočkal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 to je jasný, teď máte zase na 90 let klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Kokta myslíš v Pardubicích u Hradce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 (editace) proč ne. Hradec má krásnej gočáruv okruh a popřípadě se to dá vždy objet hodně cestami, kdežto v Pardubicích furt stojíš jenom v koloně a většinou vede jenom jedna cesta jenom v HK ve špičce nesmíš jet kolem fakultní nemocnice, ale to se dá taky rychleji objet Editováno: 29. Duben 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 Hradec je vůbec divná vesnice, plná zvláštních kruháčů, chaotických značek a lidí s trvalou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 30. Duben 2015 Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 (editace) Naopak, v Hradci se snad neda ztratit, je pomerne suprove postavenej ;-) Editováno: 30. Duben 2015, autor: XJOHNNYX 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Duben 2015 Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 Kde, že to je ten Hradec ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 30. Duben 2015 Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 Dá se tam cestovat jen na občanku, nebo potřebuju vízum? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 30. Duben 2015 Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 (editace) Petrrr to vysvětlil jasně, to je tak, když je jeden dieslák proti většině v benzínu a ti nemohou skousnout, že mi to méně žere a že nehrozí skok řetězu Teď mi tedy přišla posila přímo z dieselového nebe (Barbossa). Prostě je to smečka vlků...(s vyjímkou Stringa) kterou jsem dal dohromady. Vysvětlovat pár jedincům (Kozák a Kokta), proč jsem benzína musel prodat je už zbytečné. Takže musím snášet narážky, že mi to pomalu jezdí a že to kouří jak lokomotiva a že dehet jen do kamen atp.... Kozákovy slova neber vážně, on je teď trochu mimo, jak se přestěhoval do té vesnice. Já a do někoho šít??? Ježíš, to by mi huba upadla.... Musím vymyslet, jak těchto pár jedinců zlikvidovat, u Oziho to selhalo, měli mu vzít celé auto a ti pitomci ukradli jenom kola :D Zkusil sem to u Motose v Krušárně, když byl v opojení vůně z vepřového kolena a zase pro změnu to podělal Kozák a Motosovi řekl, že mu berou auto a oni utekli. No a Koktu jsem nechal několikrát nabourat zezadu a ten vůl si koupil jiné auto :D Aha, takze jsi to byl? A co jsem ti udelal? Ja do tebe s tou naftou nereju!A jeeeje http://m.lupa.cz/clanky/seznam-nasadili-jsme-data-chapsu-na-mapy-cz-a-koupili-jsme-pubtran Uz vcera jsem na to koukal kdyz se mi to snazilo narvat do mobilu. Seznam prohlasuje jak bude prvni s detailem spojeni a pubtran to ma jiz dlouha leta, hamba! Pawouk, Hele zcela uprimne, s tema granulema jsi mi zkazil den. Je pravda ze vsechno dukladne obracim a ctu (stejne jjao zradlo pro lidi), ale ted se na to zamerim vic. Ty rakoviny jsem si vysvetloval prave kvuli splodinam z aut, pes je malej a prave starai diesly vse foukaj do zeme, aby coud nebyl tolik videt a moderni motory coudej jeste vic - hlavne benaly. Otazka teda, cim psa krmit? Lidska strava mu skodi, granule jsou spatny... Editováno: 30. Duben 2015, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 Rádius: na tebe jsem zapomněl, ty jsi taky ten hodnej.... Někdy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 30. Duben 2015 Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 (editace) Co dřív žrali psi? Copak byli nějaký granule? Editováno: 30. Duben 2015, autor: PANCHO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 30. Duben 2015 Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 Ale je fakt že to co máš ty to není pes. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Duben 2015 Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 Radiusy: Čím krmit psa? Přeci olovem resp. CuZn, to je nejvhodnější strava, Takový Black mamby ty ukojí jeho hlad okamžitě. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 30. Duben 2015 Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 ty woe to je vetsi nez to cemu rika pes:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Duben 2015 Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 Vzhledem k začínajícímu domácímu MS v hokeji se podělím o informaci ohledně NAŘÍZENÍ MINISTRA KULTURY ČR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 30. Duben 2015 Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 Kokto nemluvím o vlečné nápravě, ale o motoru, navíc nápravu poznáš až když autu šlapeš hodně po krku a jedeš hodně ostře. min. 70% lidí ani nepozná rozdíl mezi vlečnou a multi nápravou...No ja vlecenou poznam hned a to to auto setrim. Staci jet v obci 40 (a i min) do lomeny zatacky dolu a vlitnout na kanal... ten odskok zadku je pekelnej. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 30. Duben 2015 Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 Stringo to je Superb nebo Leon? Na mobilu to nejde poznat. i40 = SuperB i30 = Octavia i20 = Fabia i10 = Citigo Jestli je neco o 1cm vetsi nebo mensi, jestli to ma plast nebo mekceny plast, je prave konkurencni nabidka. Kdo s tim nesouhlasí, tak nikdy nic neporovna, neznam stejne auto napr. Octavie od konkurence se stejnym rozmerem a kvalitou. Pak ani nelze porovnavat skupinu mezi sebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Duben 2015 Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 Je to Superb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Duben 2015 Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 Tady máte Octaviáni, klidné počteníčko na večer, některé věci mě pobavili. http://www.auto.cz/ojeta-skoda-octavia-ii-hitceskych-autobazaru-87055 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 30. Duben 2015 Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 No ja vlecenou poznam hned a to to auto setrim. Staci jet v obci 40 (a i min) do lomeny zatacky dolu a vlitnout na kanal... ten odskok zadku je pekelnej.Nalož do kufru 3 pytle cementu a máš po odskoku. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Duben 2015 Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 Pawouk, Hele zcela uprimne, s tema granulema jsi mi zkazil den. Je pravda ze vsechno dukladne obracim a ctu (stejne jjao zradlo pro lidi), ale ted se na to zamerim vic. Ty rakoviny jsem si vysvetloval prave kvuli splodinam z aut, pes je malej a prave starai diesly vse foukaj do zeme, aby coud nebyl tolik videt a moderni motory coudej jeste vic - hlavne benaly. Otazka teda, cim psa krmit? Lidska strava mu skodi, granule jsou spatny... Už ti napověděl Pancho - copak asi žral pes před sto lety? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky