Přejít na obsah

Clintův pirátský klub


Clint

Doporučené příspěvky

cajzl nemá s hajzlem nic společného, je to sleng zřejmě z nářečního německého výrazu Zeisel, spisovně německy Zeisig – čížek. Význam se přesunul v analogii se zdrobnělinou slova Čech – „Číšek“ ve smyslu obyvatele Čech, brněnští Němci tuto přezdívku pro Čechy zapisovali jako Tschischek, analogicky k označení Čecháček, Čehúň, Čechúň, Čehún, Čehůn....

 

takže nic hanlivého, jen tak jak v Práglu (čti v Praze) jezdí tramvaje, v Brně (v Oltecu) ve štatlu šmirgly nebo šaliny...

 

taky je pro Cajzla synonymum Švéd

Editováno: , autor: Hravec
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

přidám ještě pro ukízkuí prostého lidu švédského maló story, co sem hóknul svého času na nec jedné pizérky, co má kemoš v Lysicách, jak se u nás ve štatlu hantýruje:

 

"kurňa, dnes se hrneme do Lysic na betelnó chálku, tedaže italskó to je jasan, ale to sme negómali, že se tam scukneme a origoš talošema, co si šmakovali na la pizza... chvílu sme házeli myslivnu nad špajskartó a tož sme si taky vzali vzorek, já la pizza a moja koc fišlu vod šalamouna s krumplama a fakt betálné gábl... a tomu super plnotučné škopek pro moju koc, nuž mě stáll před knajpou kočár tak sem cvaknul krýgl žluté brče, potom kafisko, pak se není čumec že su jak bedna kytu... když sme vyplázli rantále nebyla to žádná křeč ani mazec, ale pohoda, laláček... za kolečkem na cestě nach domašov sme gómali, kdy pudem zasejc... tak vám chcu dát cunt kde se dobře cháluje a chlemtá....nevařím žádnó křivó válku, je to fakt super pizza pajzl..."

 

1468663_547234378685553_1506329731_n.jpg

Editováno: , autor: Hravec
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To zas bylo vzrůšo v sekci povozek O3 ;)  Pawouk versus Hravec....Protože je to vlákno zamknuté, píšu sem k nám. Nejzajimavější na tom je, že oba ti chlapci jsou v reálu uplně normální lidi a na foru se perou jako psi :)  Měli by jste se hoši sejít a nějak si to vyjasnit osobně, vzájemně popít kofolu a zasmát se ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A pak se mají domluvit mocnosti :D :D   Musíte se sejít Pawouku, zničíte si navzájem auta a znásilníte manželky :D   Viděl jsi tu grotesku s Laurelem a Hárdym, jak si tam s tim dědkem ničili ta auta a barák?  

 

 

Tady je: (ta je nejlepší)

 

http://www.youtube.com/watch?v=5TRneBC98Gk

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jojo, vypadá to bohužel na konec jedné velké ságy ;)  Kolega Hravec jak na to tak koukám, tak přestal zde existovat a stal se jen osobou fiktivní...(k radosti Kokty, ten teď bude oslavovat a otevře šampáňo, dá ho na ex s čoklem, vožerou se jak zákon káže a budou si radostí volizovat držky)

 

Hele Kokotko ....já přece nepsal, že Pawouk něco špatného napsal (to si pořid brejle a alespoň desítky na blízko), já si jen myslím, že to nemuselo takhle dopadnout, vždycky je lepší to nějak urovnat v míru ne? ;)   Hravec také není žádnej vůl, nebo blázen, jen se sem tam (někdy i víc) vyjadřuje od huby, jak se říká a někdy to přežene.Je to jaksi jeho styl, ale v reálu špatnej není.

 

Já jsme prostě takovej mírovej člověk, dobrodinec a poctivec ;)

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Předpokládám, že to byl vtip... taky neříkám tvému dítěti, že je fracek... a taky ti neříkám kokote klinte.... 

 

trošku se zamysli, co tady hravec všem vyváděl... hold u vás je normální nadávat sprostě bezdůvodně a každého zde poučovat na fóru... 

Doufám že to Ozákovi nevadí, ale opravdu uvažuji jestli přijed do Krušovic, protože nestojíme o žádné hádky ve volném čase, nebo odjíždět předčasně pryč...

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych to vůbec nikde a nijak nerozebíral, ať se někde něco nesemele a nemusí se řešit další problém.

Vím co píšu, nejsem zde první den. A začíná docházet na má slova. Borci, vyříkejte si to přes SZ. Tyhle diskuse sem nepatří. Stalo se, co se stalo a nemá cenu to nijak pitvat. Ještě se zde rozhádáte kvůli takové věci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

opravdu si REBEL... s tebou to fakt není normální, asi jako když se probudím v chatce a v patře nikdo :D

 

edit: opravdu chudák tvoje rodina(tvoje manželka asi plno věcí dost přehlíží co? :D), alespoň tvůj brácha je v klidu :D

Editováno: , autor: kokta7
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty vogo,hustý! Dobře se ta debata vyhrotila.Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu,až se ucho utrhne.

Bez Hravce tu už nebude taková prdel, sice byl vemeno, ale je pravda,že poradit uměl a ještě u toho stihl i zjebat půlku fóra.

Teď se budeme muset všichni naučit používat políčko-vyhledávání:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk uzamčeno a odemčeno toto téma
  • Pawouk uzamkl následující téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...