Přejít na obsah

Clintův pirátský klub


Clint

Doporučené příspěvky

Jestli si cetl pozorne, zadnou spinu jsem na nikoho nehazel. Statistika je statistika tvorena nejakym vzorkem urciteho poctu vozu. Kde se jednotlive anomalie jednotlivych vozu zprumeruji ( naprikkad jeden opravovany vuz se statistikou nejak nezahejba) Navic nikde neni psano ze zrovna VW nebylo opravovane uplne stejne. Statistika je statistika. Stejne tak jak se potvrzuje z nejedne statistiky spolehlivosti, ze japonci jsou vesmes na prvnich mistech.

Jen jsem tim odkazem chtel rici, ze treba francouzi a jini ne ve vsem musi byt tak spatni jak se ne jen zde o nich hovori. Vse jsou totiz plane reci bez zadnych statistik.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nikde jsem nepsal, že na někoho pliveš špínu. Statisticky bere každý průměrně 25000kč a že ty nebereš, to se statistickou nic neudělá... Statistika má zajímavé informace pokud máš k tomu konkrétní data, vyplivnutá statistika někam na web, kde s ní náloží každý jak se mu hodí je k hownu...

Statisticky Češi souloží 4x týdně, nevím kdo mi tedy chodí 3x v týdnu za ženou [emoji23]

  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo ale jinak já osobně proti Francouzům nic nemám, ale statisticky jim hořela v autech elektrika víc, než jiným značkám a to výrazně... Ale jento taky jenom statistika, nic co by mělo určovat jestli je to automobilka dobrá nebo špatná. Dneska je to spíš o sympatiích, vzhledu a možná i trochu o tom, v čem jezdí lidi v okolí, jinak jsou auta dneska hodně srovnatelná.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Francouzi asi nemají špatné motory. Diesly jsou tiché a povedené. Ale elektrika stojí za hovno. Kastle nebudou asi taky žádnej zázrak, ale reznou méně než japonci. Na francouzech se mi líbí, že ta auta jsou celkem měkká a pohodlná.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

že ležej nepřipoutaný při dlouhé cestě? to sou retardi... já se třeba nepásám když vyjíždím z garáže nebo jedu někde po firmách v jejich objektu, ale jinak vždy jo...

Tak kdyz ty vecer chodis na lup, tak se nedivim ze se nepasas po arealu :)

Jsi vyvezl na večeři Pipku jo?

Nene, hochu pokecat s kamosema a tak.

Clinte Clinte. Ty co neumis vymenit lampicky u SPZ a s vymenou zarovky jezdis do AS tak neco pis o montazi kamery. Ono totiz kdyz to umis tak nemusis rozebirat temer nic. Kablik jde zastrcit pod jak stresni tapec tak pod A sloupek bez toho aniz bych ho demontoval. Tak ze si doma stav lego se synem pokud to zvladnes a teorii o montazi nech na jinych.

On se boji, aby to pak nezaclo vrzat :D, vsak i ja na Oktavce nechtel sundat tapec na opravu stahovacky :D (ze stejneho duvodu) a jeste ze jsem to neudelal, bych to nekomu akorat opravil.

Jj, je to tak. Byl to jen priklad pro Radiuse ze se muzou prodavat veci, ktere treba jen tak mit nemuzes.

Motosi: jo je to tak paradoxne ( zrovna v Nemecku, kde nemuzes mit ani peprovy spray) , hold kvuli ochrane sluchu a ze nektere strelnice blizko obydli by museli byt zavreny. Jinak na Slovensku treba nedavno laserove zamerovace povolili.

No ja myslel prave ty ruzne CE, ROHS a ja nvm co jeste. Wifi ma taky certifikaci.

Kluci, to je pořád dokola... Pokud u nás obecně něco konkrétního se nesmí používat, proč se nezakáže prodej? A zase jako Pawouk tady Petr dává příklad který je úplně jinde než námi řešené kamery do auta. Tím nikoho neomezuju,neohrožuji atd. Srovnávat to se zbraněmi je trochu mimo mísu. Proč se u nás zakázal podomní prodej? Vždyť to přece každý mohl řešit po svém kdo chtěl domů si je pustil, kdo nechtěl, vyrazil s nimi dveře, taky nikomu nic nedělali... Mě tak napadlo, když už si v tom takhle hovíte, to třeba by taky mohl být problém, když si koupíte v krámu něco prošlého, tak že by to byla taky Vaše chyba, tak proč to tolik řeší ČOJka hmm? Na jedné straně se řeší všechno a na straně druhé se neřeší nic a může za to zákazník... Hračky taky zakazují prodávat, když nevyhovují apod. Tak proč se nezakáže na našem území prodej kamer do aut a držáků mobilů na čelní skla aut, potom bych rozuměl tomu, že když si to koupím někde že zahraničí, že s tím budu mít problém, ale takhle to fakt nechápu a nikdy nepochopím. Můžeš si koupit co chceš, prodej u nás povolíme, ale po koupi si to strč do prd... poličky a dívej se na to... To je logika jak řemen. Jak říkám, pokud u nás něco zakazuju používat, nemám to tady ani nechat prodávat...

Ja si pamatuju, ze kdysi jsem na trznici kupoval drzak do auta, ale nikde se o drzaku do auta nemluvilo, pouze to byla fotka auta a drzaku. Prodejce asi tehda kdysi potvrdil ze to je drzak do auta, ale bez nahravky nemas sanci.

Stringo klid, tady si radeji precti neco o vozech s vysokym najezdem. No kde je VW a kde Francouzi vami opovrhovani co? Tak ze to asi s tema frantikama asi nebylo tak spatne jak je u nas proslule tvrdit. http://www.autoforum.cz/zajimavosti/znacky-neznicitelnych-aut-tyto-maji-pri-vyrazeni-najete-nejvetsi-porce-km/

Jak rikam, tata mel Rko, 80tis, zadrenej motor. Od ty doby Peugeoty a chrochta si blahem. Maji vyrobni vady, napriklad vrzou sedacky, baterka nevydrzi, 307 konkretne loziska nevydrzi vic jak 60tis... Ale nejsou to faily za 60tis. Praskaj mu predni zarovky, ale po vymene za keramickou objimku no problémo. Uz ma tohodle Pazouta 11 let a zas rika ze uz dlouho nevydrzi. To rikal i o starem a vydrzel dalsich 9 let. Me 309 vozila do skolky, na zakladku, na stredni, sam jsem se odvezl k maturite, na vejsku a pozdeji i do PRACE.

Nikde jsem nepsal, že na někoho pliveš špínu. Statisticky bere každý průměrně 25000kč a že ty nebereš, to se statistickou nic neudělá... Statistika má zajímavé informace pokud máš k tomu konkrétní data, vyplivnutá statistika někam na web, kde s ní náloží každý jak se mu hodí je k hownu...

Statisticky Češi souloží 4x týdně, nevím kdo mi tedy chodí 3x v týdnu za ženou [emoji23]

Stringo asi ten co ti to lajkuje :D

post-12637-1457956219,1365_thumb.jpg

Editováno: , autor: Radius
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tesni pod hlavou netesnilo na 2 valci = olej v chladici kap. hlava sla na zbrouseni vycisteni tlakovani praskla neni jen se musela srovnat. Jak to tlakovalo chladici kap tak zacala prolinat pumpa, tak vymena rozvodaku a pumpy k tomu jsem rovnou nechal uelat retez a napinak na vacce kontrola zdvihatka a kdyz jsem byl v tom tak jsem si rekl ze bych nechalcistit turbo. Tak jsem zajel do strakonic k lidem co maji o turbech prehled bohuzel zjistilo se ze je praskla skrin turba a to skoro pocele delce neda se to opravit tak jsem rovnou koupil nove tirbo. Upohromade v aute. Mam v planu zajet na brzdu posledne cca. dva roky nazpet jse tam mel 183kw. Ted si myslim ze by to mohlo byt o trosku vic..:-D se tesim az to bude pohromade. Ps ted mi trosku krvaci penezenka ale zas je to takova mensi go motoru

  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já si říkal, jestli Ti to nepíše náhodou kokta. :kol-28:  No budeš mít auto zase jako nové, ale neměj strach, už jsem musel kluky lehce informovat, tys teď doplnil detaily. Neznamená, že když sem nechodíš, že Tě tu nepomlouváme.  :kol-48: Ale co, auta budou a my nebudeme, na ty bych se vysral. Horší je ta druhá zpráva o dodávkách masa.  :kol-48:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk uzamčeno a odemčeno toto téma
  • Pawouk uzamkl následující téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...