Přejít na obsah

Clintův pirátský klub


Clint

Doporučené příspěvky

Kapitane diky za typ. Ale uz je to pro nas o pul hodiny delsi. Navic Rise raj cmoudu a ty nebudu podporovat. To bych mohl i do Weidenu.

Stringo nekdy zkus ty Frantovi Aquaphorum taky krasne a kdyz tam nepojedes o prazdninach nebo vikendu tak tam moc lidi neni. Ted i ten Chomutov nam rovnou rekli ze od ctvrtka maji prazdniny tak to chceme stihnout zitra.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zastrel si svou evropskou ovecku, jed do Belgie. Kde jsou ty keci tech z Evropske komise s navrhem o regulaci legalne drzenych zbrani v Evrope, ze neni treba aby lide meli zbrane, ze od toho jsou bezpecnostni sily. To at povidaji tem mrtvym. Belgie zbavena zbrani uz x let a cmoudi si tam bouchaji a strili jak nekde na strelnici. Kde tedy berou ty zbrane? Kde byly ty bezpecnostni sily?

  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Si děláte prdel, ale fakt je to hrůza. Zapnul jsem telku a koukám na tržišti mají 2 bombastický pásy. Říkám si zavolám, koupím a oni maj vyplé telefony. Volám Clinta, letadlo neletí. Pak koukám a všichni se válej doma, nebo někde lítaj. A takový to mohl být hezký dárek pro tchýni a manželku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle není vtip...

Dnes večer (tj. 22. března) mezi 18 a 19 hodinou bude v rámci příprav na přijetí prezidenta Čínské lidové republiky na Pražském hradě cvičně odpáleno 21 oslavných dělostřeleckých salv v tamních zahradách. Děkujeme vám za laskavé pochopení.

  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No delat na letistich zacina byt docela adrenalinove. [emoji23]

 

No vidíš a ty mi furt závidíš ty milióny, co tam beru. Mám je totiž tvrdě vyriskovaný :D

 

Ale neboj se, do Varů to přijde brzy taky. Budou se rusům mstít za tu Sýrii ;)

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk uzamčeno a odemčeno toto téma
  • Pawouk uzamkl následující téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...