Přejít na obsah

Clintův pirátský klub


Clint

Doporučené příspěvky

Jen že, já ji kupoval před 6,5 lety a tehdá tyto ceny byly. A to mám střední výbavu + nějaké příplatky ( rádio, zrcátka v elektrice apod.)

Takze kurvitka jsi si dokoupil ;).

Akorad, tady prave noc ridicu nemame. Byl jsem dnes na cyklotoure de Cheb. 72km 3h05. No ted lezim a nemuzu se jit ani vychcat. [emoji3]

A tos jel Thalii nebo Rapidem? Neni to z toho poznat.
A zamestnanci energetiky dostanú deputát rovno domov, prípadne zamestnaneckú cenu na kWh. [emoji3]. To bude radosti na Starém bělidle.

To uz tady bylo, ale nejmenovany urad to zatrhl - diskriminace.
V tu neděli na naši gril párty přijede možná s rodinou i šéf prodeje Škodovky z Radotína, takže doufám, že Plačka nebude mít ty ty svoje anti škodovácký výjevy a diskuze [emoji3][emoji3]
Na oplátku budete mít protekci při nákupu novejch kár [emoji3]

Vosicky psal ze sice bude na bahamach, ale ze taky prijde, prej pojede Tusomjen.
Uz jste to videli? A ja tam jel v ten den i hodinu z te Zoo z Usti s rodinou i kdyz tedy nastesti v opacnem smeru. Cele jsem to videl a ted normalne nemuzu spat. 11minuta havarie a pak vse okolo.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=721412644709040&id=100005209333346
 
Je mozne, ze clovek takove lidi potkava na silnici? Zitra jdu strcit Thali do rybnika, Rapida ze skaly a budu chodit pesky kanalama s rodinou.
 
 

Pesky nechod, to te nekdo sejme, v aute mas vetsi sanci prezit. Ktera z nich vlastne ridila?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stringo ja myslel zes to psal ironicky, jako ja s tim kdo ridil ;), ja videl to video jen rozkostickovane a jelikoz to mely pres celou hlavu, krk a hrudnik, tak jsem si fakt jen domyslel, ze snad musi ridit ta druha (vzadu), ze se snad doufejme alespon sama ridicka nenataci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:D:D:D

Na každého jednou tíha klubu dolehne a dolehla. Ano, ano, není to tak dávno, kdy mě obdobným způsobem též vyštípali že Stringo, Pawouku. Pak musel přijít Clint a odprosit mě na kolenou protože klub bez plačky = žádný klub. Ano, i samotný ředitel  měl jednou krizi, stejně Kokta, stejně Pawouk. Toto je jen pro nejdrsnější maníky, vydrží jen tvrdé jádro. :D

Sabizo, ty starej daňku, nedělej herečku a koukej dorazit, nerozumíš srandě? Však víš, že tady je to někdy všelijaké. Rád ti každej pochčije kolo u auta a všechno bude fajn. 

  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V praci jsem si rekl o VV Up a za trest jsem dostal 03, 1.6 TDi. Zbytek nikoho nezajima, tak to hodne zkratim. Je to 03 FL, 1.4TSi, maly zrcatka, repraky je lepsi nezapinat, nic nevrze!!!, na 1.4 malo tahne, pred FL jela lip. Naprava lepsi, ale pricny prejezd koleji = uskoceni zadku (jak na 01, ani pred FL snad takhle nereaguje). Radio občas chrasti (spatny prijem) - na Octavii 3 nevidane. Co se mi libi, tak polstrovani vika kufru - to mela i pred FL? Paradoxne kufr je hezci, nez tapec na dverich :D. Plus zbytek kladnych i zapornych vlastnosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk uzamkl následující téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...