Přejít na obsah

Clintův pirátský klub


Clint

Doporučené příspěvky

To co tady jezdim v Krkonosich s Rapidem, nekdy to ma co pobrat i dvojka jake to jsou krpaly a sutry na cestach jak hovada. Na jedne asfaltce s vyraznymi kolejemi sem i pri zhoupnuti 2x skrtnul spodkem. Jezdit tady takhle celorocne tak muzu Rapida pustit ze Snezky dolu.
Majitel penzionu kde jsme, vcera jsem s nim hodil rec, ma treti Subaru Forestr v benalu. Jako ze tady to auto dostava zabrat ( preprava vseho pro penzion atd.). Jediny, opakuji JEDINY problem co kdy mel tak bylo u toho prvniho ( ktery kupoval jako starsi) tak odesla kardanka. Oprava 20tis. Pred Forestrem mel Legacy atd. Jeho svagr WRX STI aktualne - ohne problem.
Kdyby si koupil Kardiaqa tak za 2 roky bude sbirat upadle dily po celych horach a pres rozvrzanej interier neuslysi ani radio. [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ramka by ho sezrala i s Pensionem a zabrala mu polovinu parkovacich mist. Navic kdyz by na te cesticce nahoru potkal jine auto ( Luisino udoli) tak nevim kdyz ta silnicka je siroka asi jako RAMka.
To je ale jedno. Je proste videt, ze horalove vedi co je opravdu dobre. Tady totiz nepotrebujes auto co prejede max. 2x denne tramvajovy pas a 2x retarder v Praze. [emoji3]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 9 hodinami, beuticek napsal:

Já už jsem i po sprše. Na OIII ručka na tempomat funguje - jen potvrzuju. To Plačkovi taky neříkejte. Taky díky za pohodovej sraz, vždycky při něm skvěle zrelaxuju. :DB)

Tak je to jasný, to si zrovna tahal za ručku, když jsem se přehnal přes tu ploužící se OCIII. Já si myslel, že ta OCIII je na konci se silama.

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk uzamkl následující téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...