Přejít na obsah

Clintův pirátský klub


Clint

Doporučené příspěvky

Jo, se vším souhlasím, je to tak, bohužel. No já to beru z pohledu peněz, nevím přesně kam řadit Corrolu. Rapid je nižší střední třída, stejně jako Octávie, tedy bych ji i tak srovnávat mohl. Obzvláště, koupíš-li ji dnes za 410 ve druhé nejvyšší výbavě což u Rapida není též nejmenší problém když tam něco chceš mít. Auris je paradoxně o cca 30 dražší a to nepočítám variantu kombi.

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jsem si taky myslel, že Toyota je etalon kvality :D Než nám na Landcruiseru měnili celej motor a teď máme dva měsíce Hiluxe a je hned v opravě :D Je to strašná mrdka vyskákaná a nikdo s tím nechce jezdit,  takže jezdíme s Yeťákem a jsme happy.

 

No zrovna te´d jsem četl, že Škodovka se rozhodla podporovat dieslové motory i do budoucna, jenom zmizí z malých dětských aut (Rapid, Fábie atp)

 

Rapid je prej ve stejné třídě jako Oktávka :D:D  tvl :D  Rapid je pro důchodce a pro studenty na ježdění po městě, pro socky, co nedělají v Praze, ale kolem Varů :D

 

nechtěj nás rozesmát, neházej nás s oktávkama do tvého chudého pytle :D

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak je ten land starej, kolik má najeto? Když tam s tím taháte Boingy tak se nemůžeš divit. :D

No a já mám zase známého souseda rodičů co měl x let Hilluxe a podnikal s ním, stavby atd. a nedá na něj dopustit. už ho nemá, odešel do důchodu. Tak si koupil Corrolu :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak Kia, v těhle malejch šmejdech se nevyznám :D Fiat nebo Kia, všechno stejnej šmejd a velikost Rapida ;)

 

Rapid si hraje na dospělou oktávku a Plačka rád všude vypráví, jak si je každej plete. Potom čeká, že mu to každej odsouhlasí, že oktávka je vlastně zbytečná, když Rapid je stejněvelkej :D 

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, Petrrr napsal:

A Rapid ať chceš nebo ne, tak je ve stejné třídě jako octávie. Smůla.:D

však rapid je dosti podobný O1... O3 se zadní nápravou je vlastně taky taková O1...

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mas pravdu Clinte. Jsem nejvetsi zebrak pod sluncem. Kdybys byl frajer prispejes mi na benzin a veceri v utery na caj, jinak asi neprijedu. Ono vubec, vsichni by mi mohli prispet. Kdyz da kazdy stovku ( coz jsou 2.5 kofoly) mohlo by to vyjit. Co vy na to, prispejte potrebnemu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty mám taky. Ale já mám na mysli ten prach z destiček, kterej se lepí na kola. Pokaždé, když jedu do myčky, ta ty kola ještě ručně meju, protože jinak se to zažere do laku a je to hnusný. Na to by ten filtr byl dobrej. Nevěřím ale, že se pak brzdy nebudou přehřívat. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk uzamkl následující téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...