Přejít na obsah

Clintův pirátský klub


Clint

Doporučené příspěvky

Právě teď, beuticek napsal:

Mádl oficiálně dementoval jakékoliv spekulace o případné sebevraždě. 

no to jsem také četl, ale pokud ho ochranka údajně vykazovala, proč ho teda nechali plavat 5 min. a zachraňovali ho náhodní lidi z výletní lodi plující okolo ... je to celé jakési divné

  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jo, jenže tohle nemá s reálným provozem městského autobusu nic společného. Za chvilku si mě odvezou do kolbenky, musím tam něco vyřídit, tak se poptám, jak to vypadá s tím e-upem. To bude reálná zkouška elektromobilu. Žádné šetření = ježdění bez zapnutého topení, bez zapnuté klimatizace atd. Docela se na to těším. Jen doufám, že nakonec nebudu toužit po návratu k FII 1.2 TSI. :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no vida, výdrž se dá vyřešit tím, že si namísto elektroauta koupíme elektroautobus [emoji3]
Je zajímavé, že výrobci podobných nesmyslů si jsou vždy naprosto jistí, že jiným ušetří hromadu peněz, viz. „Proterra vypočítala, že za dobu životnosti autobusu tenhle model dokáže ušetřit dopravní firmě až 237 000 dolarů (asi 5,2 miliónu korun) proti autobusu s klasickým spalovacím motorem.“
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 28 minutami, Pawouk napsal:

No jo, ono se mluví. Ale bude to tak skutečně? A jak ekologická je jejich výroba a pak likvidace/recyklace oproti pohonnému řetězci spalovacích motorů?

tak plno spalovacích motorů má taky malou výdrž, takové TSI :D:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes navsteva v ramci team buildingu dolu v Krusnych horach u Abertam. http://www.dulmauritius.cz/cz/

Nadherna zalezitost. Clovek se hodne dozvi o histotii tezby cinu. Atd. Atd. A protoze nas provazel geolog ktery hodne vedel, dosla rec i na Lithium. Kdyz to shrnu, bude to jeden velkej financni tunel do zahranici. Jinak Lithium neni buh vi jak nova surovina a to ze tam je uz se vi hooodne desitky let, prave ze v ramci tezby cinu. Cin byl treba v 17 st. vic nez stribro.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk uzamkl následující téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...