Přejít na obsah

Clintův pirátský klub


Clint

Doporučené příspěvky

Jo, ale lepší než nějaký bzučící sršeň. Aspoň to má motor. Já to stejně řešit nemusím, protože na služební nemám nárok a soukromá oktávka mi naprosto vyhovuje. Viď, Clinte? [emoji3]B)

Moje řeč. Jsme na tom stejně čeče. Máme ještě auto s motorem a doufám, že vydrží ještě řadu let. [emoji6]

 

  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prdlajs, od 1. ledna 2018 Stuttgart zákaz dieselů až do normy EURO5 - mimo jiné i OIII, EURO6 bude evidentně následovat vzápětí. A pozor, toto nařídil soud, ne radnice! Což je velmi nebezpečné, s tím už nikdo nic neudělá. Soudce jaksi ve volbách nevyměníš.

  • Pozitivní 3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Němci začínají být ve všem ještě víc vyplatlaní než Ti Angláni. No ještě že nejezdím do Stuttgartu. Moment, já ale vlastně nemám dehet, tak můžu kdybych chtěl. Někteří si budou muset přesednout na metro a svého dehta nechat na předměstí čmoudům. :D

  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Být Tebou se moc neraduji. Němci jsou sice totál degenerovaní úchyláci a momentálně se ukájejí na NOXech . Ale bojím se že jim brzy dojde ,že přímovstřikový benzíny hulejí milionkrát více než diesel s DPF. Tak začnou perzekuovat benzíny bez GPF. 

 

Ješte by jim mohlo docvaknout že PM jsou daleko rakovinotvornější než NOXy. Ale ještě jim to v jejich neziskovkach nikdo neřekl....

Editováno: , autor: Clerfayt
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk uzamkl následující téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...