Přejít na obsah

Clintův pirátský klub


Clint

Doporučené příspěvky

před 7 hodinami, XJOHNNYX napsal:

Osobně nechápu ani lidi, co jezdí v létě na zimních, protože to chování auta je úplně hrozné. 

Jak hrozné? Nedavno jsem dojížděl zimáky celé léto a byl to můj nejlepší řisičský zážitek. Gumy uměly nezáludně ukázat kdy to začínám přehánět. Navíc mi bylo úplně jedno jak gumy drbu :-). 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale hovno. U thalie 6let stary zimaky byly tak ztvrdly ze jsem oproti letnakum nepoznal rozdil. Zaroven jsem u Thalie nepoznal kroutak Motosi [emoji23] Tak ze je to jedno. S najezdem 5tis za rok tohle neresim.
Stane a me 15ky na supersportu jmenem Rapid 195/55 diky tomu nizsimu profilu se taky da. Jen te ja nejsem zavodnik jako Motos Kokta a Ozi..Uz se umi bavit jen o antiradarech za 10setitisice a ujistuji se jak je to dulezite mit a jak se pokutuji i lide co jezdi dle predpisu. [emoji23][emoji23][emoji23]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, stanmar napsal:

Tak na to byla super Š 100 - 136. Těžkej zadek + poháněná zadní náprava.

Jj, to byla paráda. Měl jsem 130 GL, to byl stroj! Předtím jsem měl Poláka 125P (moje první auto), to bylo jako Žigul. V zimě bez pytle písku v kufru nepoužitelný. Škodověnka pak byla jako balzám na duši. Od té doby už nic jiného než Škodovka nebylo. 

Editováno: , autor: beuticek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar. Tak já jsem v pohodě, auto relativně taky. V pondělí budu vědět víc - je to v Autovars, tak jsem zvědavý, s čím přijdou. Drtivou většinu nárazu vzaly výstuhy, pak nárazník, dveře, elektronika (nefunguje elektronické zavírání) a pak další maličkosti. Insa v porovnání s VW dopadla víceméně dost dobře. Odhad škody je zatím 60 tisíc, ale možná to ještě trochu naroste. IMG-20171216-WA0006.jpgIMG-20171215-WA0012.jpgIMG-20171216-WA0005.jpgIMG-20171216-WA0004.jpgIMG-20171215-WA0015.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdyby to bylo opačně, tak má OPEL předek až u okna a zadek koncernu jen deformaci nárazníku a kufru. Zadek je vždycky pevnější. Přesvědčil jsem se u Felicie, nahustil to do mě Rendl a předek na odpis. Já měl lehce poškozený zadek na Felicii. Takže to není tím jak si Plačka myslí, že koncern je špatný.

  • Pozitivní 4
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk uzamkl následující téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...