Přejít na obsah

Clintův pirátský klub


Clint

Doporučené příspěvky

No nevidím důvod, proč se hádat, každý má jiný názor a jak je vidět, nemám tento názor zdaleka sám. Nicméně ano, souhlasím. Končíme s politikou.

 

Je tu ještě někdo, kdo chce vyškrtnout a nechce sem chodit?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čo vám vlastne spravili Rusi ? Sú nasťahovaní u Vás v meste/dedine ? Kradnú Vám prácu ? Odvádzate im dane ? Pozeráte ich televíziu ?

zakazujú vám niečo ?

Za seba môžem povedať, že amíci sa rozťahujú v centre mesta a neplatia nájom z užívania pozemku a ani dane. Tento kapitalistický systém vyciciava všetkých Slovanov a kapitál si vyváža na západ. Všetko, čo bolo národné je teraz v rukách zahraničných koncernov a tým rozkradnuté a zničené.

Tie americké sračky v TV sú pre mňa chvalabohu minulosťou. Výplach mozgu sa u niekoho dá zastaviť, u niekoho to už je diagnóza.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 7 minutami, Clint napsal:

Snad kvůli tomu taky neodejdeš :D ...neříkám, že jich není dost, ale mám -li si vybrat, vyberu si východ. :)

Neboj, neodejdu, to bych nemohl udělat všem plačkům tady! Neboj, v tomhle držím s tebou! 

BTW kdy bude čaj o páté? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odpovim, protoze jsem byl zminen. Toto ber Clinte jako soucasnou odpoved nebo reakci na messengeru.
Ctu to tu a po pravde se bavim [emoji23] a proc? Protoze podobne i vyhrocene debaty jsem s Clintem mel tady take, tlak, cholesterol, jaterni testy se mi zvedaly ze muj skromny byt modularni panelakove platformy mi byl na vysku tesny. Nazorove s timto s Clintem nesouhlasim a nikdy jsem nepochopil, jak nekdo muze k takovym nazorum u nas dospet. Vice mene diky tomu ( coz nevim jestli zde vsichni nove prichozi diskutujici vedi) ze se zdejsi jadro zna osobne, vcetne Pawouka, samozrejme vim, ze on ten Clint zas v realu neni takovy podivin jak by se z psaneho textu mohlo zdat a jsou treba temata nebo nazory s kterymi se spolu shodneme. Tedy naucil jsem se tento jeho pohled respektovat i kdyz s nim sam nesouhlasim a prave proto uz se v tomto s nim do debat nepoustim. Mam radu pratel opacneho smysleni na kde co ( politika, slunicka, homosexualy, pacifisty), kteri smysleji navzdory memu chapani kolikrat jinak. Problem mam jen s temi, co mi az moc nasilne chteji vnucovat svuj pohled na svet treba i s pohrdavym nadechem, ze jen oni vi vse nejlepe a nad mym nazorem nejsou schopni se ani zamyslet. Na druhou stranu, nelze hodnotit cloveka z duvodu jednoho odlisneho nazoru. Ja lidi beru jaci jsou komplexne. Pak dokazu ( i kdyz nekdy velmi tezko) dotycneho vyrazne odlisny nazor respektovat. Na kazdem zde co se zname se z meho pohledu najdou veci, co se mi libi, ale i co se mi nelibi. Z toho kolikrat pramenni i v nadsazce nase "kosate" debaty ( kolikrat i o nicem [emoji23]), ale lidi nesmi brat vzdy ten zivot tak vazne. To je to co se mi zde libi a vim, ze si zde muzu kolikrat udelat i drsnou prdel z kohokoliv a vim, ze tim dotycneho neurazim, i kdyz nekdy k tomu moc nechybi [emoji23]. To je vse co bych k tomu rekl.

  • Pozitivní 3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pekne si to napísal. Miesto toho, aby sme boli za niečo/niekoho sme proti niečomu/niekomu.

Stratil sa rešpekt, pokora a úcta k druhému. A to je škoda.

 

Editováno: , autor: Jao
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska asi už politiku vynecháme, ale Drahoš by nebyl žádná výhra, chce sem nacpat ten arabskej šmejd z Afriky, možná by jim ještě Plačka musel půjčovat zdarma kinderkárku :D Neviděl jsem jeho kampaň, ale věřím, že by šlapal jak Unie píská a lezl  by jim krásně do zadku.

Editováno: , autor: Clint
  • Negativní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z toho mam tez lehkou obavu, duvod proc jsem jej a jiny nevolil. Presto, dle toho co rikal by on nemel byt az takovy ritolezec jako treba byvaly sev Schade Kulhanek. Zemanovi jsem tehda pri jeho zvoleni fandil, radu nazoru nema spatnych. Ale az moc si delal co chtel v rozpory s nejakymi pravidly, ve svete si mlel co chtel, cele to jeho okoli je dost ve stinu. Mlynar bez proverky si tam beha do ted, majetkove priznani dal az ted po tom co mu to naridil soud. Machroval ze nebude udelovat milosti, pak ji dostane Kajinek a takovych veci byla rada. Uz vubec nebudu uvazovat jeho virozy, kauzu Peroutek ( do dnes se on neomluvil). President by mel byt representant zeme. Zeman presentuje jen sam sebe. On se mel stat presidentem tehda kdyz to prohral s Klausem, to to mel v hlave jeste v poradku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zatím jen jeden slaboduchej odpadl, včera ho odvezli večer na jednotku intenzivní péče. Popraskaly mu při čtení heliovary a celej zešedivěl. Nahoře mu vypadal kokrhel a zestárnul o dvacet let. Rozklepal se jako drahej pes a nohy už ho neunesly. Ale na druhou stranu, takových lidí není škoda, co jejich přátelství visí jen na odlišném politickém názoru :D 

Zanechme toho, zapomeňme na něj a věnujme se našim autům ;)

 

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Voliči Miloše Zemana byli vždycky dost těžko pochopitelná skupina voličů. Zejména proto, že pro svoji volbu předkládají argumenty, které jsou často v přímém rozporu s tím, co Miloš Zeman koná nebo hlásá (a pak se strašně diví, že je ostatní vůbec nechápou). Zcela ponechme stranou skutečnost, že je to alkoholik, hulvát, zlý a pomstychtivý člověk a opakovaně usvědčený lhář. To je asi zbytečná diskutovat, protože pokud někomu tato osobnostní charakteristika vyhovuje, asi těžko to bude vysvětlovat ostatním. Nicméně jaké jsou skutečně racionální politické argumenty pro volbu M.Z.? Zcela seriózně.

Editováno: , autor: j57
  • Pozitivní 4
  • Negativní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi v lednu sraz moc nevidím, mám moc práce, nestíhám, necháme to na únor. Alespoň vám to tak nezevšední ;) 

 

Nicméně, kdyby jste chtěli si něco uspořádat sami, nemám problém ;)

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk uzamkl následující téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...