Přejít na obsah

Clintův pirátský klub


Clint

Doporučené příspěvky

Ale jo, taky si za to zacvakas. Tehda kdyz jsem kupoval Rapida tak u nich rocni vuz ve Varech s km do 20tis stal stejne jako nova skladovka v Auto Jarov kde jsem ho take nakonec koupil. Dale v tom auto Jarov kdyz jsem jim chtel dat tu O1 na protiucet tak jsem vedel o nekterych vecech na co oni ani neprisli, ze je pry auto v Top stavu. Treba v jednom miste uz mokval chladic, kratce po prodeji odeslo lozisko alternatoru atd.. Hlavne, ze to auto hodinu prohlizeli a pak mi za nej nabidli 60tis kdyz by ho s fleku prodali za 90-100..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

v polsku kdyz chces kupit dobre auto to nejdes k autobazaru  apod. Kupujes jen od soukromny osoby. Samozrejne kontrolujes stav vozidla.

U nas taky jsou teto acka, ale maji tezky zivot. Nikdo nechci k acek sveho auta prodavat. Oni daji velmi male penize a stav vozu chci nejlepsi. Nejlip takovy jako nove z autosalonu :D:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Petře, když oni na tom chtěj taky vydělat, zvlášť když odpovědnost za vady přebírají oni.

Mě za Roomstera protiúčtem dali 160 tisíc a obratem jej prodali o 40 tisic dráž... Ano moje blbost, ale pokud potřebuješ auto takřka do poslední chvíle a nemáš nějakého zájemce po ruce, pak ani komisi nevyužiješ.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, beuticek napsal:

Už mám od nich 2. auto a vždycky bez problémů. Vždy komplet doložená historie. 

 

Také mám od nich auto a vše ok, jednání super, i slevu mi dali ;)   Nekupoval bych asi jinak než zase od nich roční vůz.

  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejaky volitany rocni sunky na kterych si kdejakej pubertak z SA trenuje razeni. Prdi do sedacky, prstama co si dloube holuby a klepe ptaka po vychcani a pak saha na volant a radicku. To neni pro me. Nove je nove. Sam si ho zajedes, sam se ucis v umeni reseni reklamaci ( u Skodovky zejmena) atd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to ze mam Bentley a barak s 5ti loznicema v centru Varu vam nebudu rikat. Rapida jsem koupil jen kvuli vam. Neni vzdy dobre totiz ukazovat na co mas. Kdyz s tim prijedu ze srazu vracim ho chuve, ktere jsem ho koupil jako sluzebaka. [emoji6]

  • Pozitivní 3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk uzamkl následující téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...