Přejít na obsah

Clintův pirátský klub


Clint

Doporučené příspěvky

Fulín je vymaštěnej kretén. Ohrožuje beztrestně ostatní řidiče v běžném provozu. Plete si silnice s okruhem a je jen otázka času, kdy se mu podaří někoho zabít... Několikrát jsem kvůli němu měl co dělat se uhnout a ani bych se nedivil, kdyby to byl tenkrát zrovna on, kdo předjížděl na plné v nepřehledném úseku kde mě někdo vytlačil ze silnice...
To že má nově Cupru R a GT4 neznamená, že si může předjíždět kde se mu zlíbí...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Me si taky nevidel jak ridim v civilu s Rapidem. Nemusim mit abi GT + cislo dle libosti.
No pristi patek letim s kamosem do Svedska do Stocholmu pro nakup Audi A6 na otocku. Chce pomoct s rizenim z5. Rikejte mi kuryr. Doufam, ze Clint zrovna nebude v praci. Byl bych rad kdyby to letadlo vzlitlo bez problemu.

  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdyz Ti napisu ze uz takhle prodal dve auta temer obratem. To posledni nestihl tady ani prihlasit, zajemce prijel druhy den a rovnou si ho odvezl A4 ( i na pneu s hrotama) s tim, ze si ho prihlasi v Brne sam. Je zameren na Audi A4 A6 ve stari 6-8 let v TDI. S cenou mezi 300-400tis. Nevim cim to je proste, ale ta auta jsou vybavenejsi nez u nas a jejich cena pada mnohem vic nez u nas tim jak je Svedsko zamereno na Eco budoucnost..ta auta jsou v suprovem stavu se serviskou, ty bazary a lide maji ferove jednani. Proste nekoukaji hned jak Te ojebat. On si vybere auto a vse uz s nimi resi v anglictine. Kupuje auto, ktere fyzicky nevidel, posila zalohu lidem do cizi zeme, ktere nikdy nevidel a presto vzdy vse ok. Poskytnou mu veskere informace, dokumenty naskenovane, auto nafocene v detailech vcetne pripadnych kosmetickych vad apod. Jeste pro nas zajedou na letiste. Svedi nejsou vychcani Cesi. Sam jsem tomu nemohl uverit. Jina mentalita. Ve Svedsku maji verejne pristupne www stranky, kde uz podle SPZ zjistis veskere podrobnosti o aute, krom majitele tedy. Tedy on prijede, prohlidne auto, podepise papiry a jeste na Svedskych znackach uz s ceskym pojistenim, ktere si tady sjedna pred jizdou jede z5..Po tom co to tady prihlasi jim SPZ posle postou. Kdyz Ti reknu ze ma na kazdem aute cca 40tis cisty zisk. Prozatim..

  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo a jeste kdyz jede na Svedskych znackach a mluvi anglicky tak ma i pokoj od risske policie. Tuhle ho v DE staveli, nechteli ani videt doklady. Jen ho upozornili ze u nich na zimnich pneu s hroty jezdit nesmi. Auto pred nim na ceskych SPZ lustrovali a kontrolovali jako blazen.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk uzamkl následující téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...