Přejít na obsah

Clintův pirátský klub


Clint

Doporučené příspěvky

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Jo tenhle je ten pravej, nabíjecí. 

Těch Tvých 250kg bych otočil tak směrem ke skále a pustil. Už to začíná, trochu hezky a motorkáři co na tom půl roku neseděli jsou zase za kinga, no ve zprávách to bylo denně vidět.  Koupit RAM, navařit pořádnej rám z traverzy a pěkně to kosit, na korbu pak hodit co ze všeho zbude a odvést plechy do sběrných surovin a maso do zpracování jako krmivo pro pejsky a kočičky. Takovej jedinej správnej osud pro motorkáře. :D

  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cyklisti jsou v pohodě, ty nikoho neohrožují. Možná v té posrané přecpané Praze, kde ale ohrožuje každý každého. Mně cyklisti nevadí, sám jsem občas cyklista. Dobré je to vidět i z druhé strany, ale to se těžko povídá třeba někomu kdo kolo viděl naposled když se na něm učil. Dopravit se někam vlastní silou, to je frajeřina a ne na mašině prolítnout obcí 120. 

  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já teda kolomrdy nemůžu vystát hlavně na Moravě. Kreténi se ožerou z vína, sednou na kolo a vesele odjedou k dalšímu sklepu, kde pokračují v chlastání. Nechápu, že tam všude nestojí fízlové a neberou ty zmrdy na foukání.

  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kokto presne, to je furt kazdy den pri ceste do prace musim cuchat nejaky vykrakany dehty. Kdyz nemas moznost ho navic predjet je to des. Uz aby to zakazali konecne. Mobilni kontroly STK a E klidne za rohem stale STK a auto co proslo aniz by melo, flastry ze by se z toho posrali. Neni kolikrat proste mozne ze ta auta co cucham prosla Emisema.

Dehet a motorkari patri do kamen. Slusneho motorkare totiz clovek potka mene casto nez toho co ma motorku jako kompenzator malyho pindoura. Proto taky nosi ty kozeny kombinezy. Maji radi zapareny stazeny vejce.

 

 

 

 

  • Pozitivní 2
  • Negativní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kolony u vas dela hlavne zavrena Blanka. Nebo staci kdyz nejaky deda ve vedlejsi ulici udela pri ceste do kauflandu nehodu kdekoliv a mate ucpanou taky celou Prahu. Tedy jedno jestli Blanka za 40mld nebo deda s Felicii za 15tis. [emoji23]

  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk uzamkl následující téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...