Přejít na obsah

Clintův pirátský klub


Clint

Doporučené příspěvky

před 1 hodinou, stafa napsal:

Síce si vedúci, ale bacha na mňa!!! :ph34r:

 

Jojo, Plačka má pravdu, to jsi neviděl, co já dneska zažíval za kamionem v několika obcích, kde jedna navazovala na druhou, krátké úseky, zatáčky, předjíždění nemožné, plná čára.....

Jel jsem jako druhej za kamionem, s manželkou, z Prahy, vystresovanej kolonama, čekáním a megabordelem. Pak si takhle dojedu kamion, kterej projížděl všechny ty obce, kde jedna skončí a začne hned druhá rychlostí třicet kilometrů v hodině a to ještě na rovných krátkých úsekách. Za námi šňůra aut, před kamionem volno. Žádný důvod, aby jel tak pomalu, řeknu svinky provokačně pomalu!

A já zuřil, já mlátil do volantu, máchal rukama ve vzduchu, nadával..... manželka říkala, klid, klid, ale já ne. Já byl nepříčetnej, kličkoval jsem jako zajíc, předjíždění nemožné, auta, krátké úseky, zatáčky. Už jsem nemohl dál, byl jsem na pokraji zuřivého kolapsu. Náhle se objevil krátký úsek, rovný, já už to nevydržel. Plná, neplná, za dva, za tři plnej a kamion i s osobákem, co se ploužil za ním jsem prostě předjel a ještě pořádně jsem troubil. Šofér pak zběsile blikal a rovněž troubil, ale to už jsem se smál, vosolil to a obec neobec, zmizel jsem té strašné pomalé koloně z dohledu. Moje duše a tělo se rázem naplnilo blahem a radostí, prostě pocity mega extáze :D   

 

(po pravdě, štěstí a radost mi překazila MP s radarem, ale to už jinde jsme, je to jiná vesnice) :D 

 

  • Líbí se mi 3
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Te´d mi psal Plačka, že se mu rozhoupal panelák v jedenáct večer.... :D  Prej seděl na gauči, sledoval Géňu se Suchánkem a popojel na křesle až do ložnice :D  Mám dojem, že se mu panelák položí jak domino každou chvíli. A tak očekává, že mu spadne na kindera a bude si moct koupit novou oktávku :D 

  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Klint je pyrát zylnic. Jednou si tak vyjede do civilizace, omylem nejede na dvojku a takhle to dopadá. Takže Jirko, příště nezapomeň, že Tvá Octavie má dvě rychlosti, všude se jezdí 30 a nesmíš překročit 4.5 litrů na sto, jinak doma nebude sex.

 

Jinak já dnes nedojedu. Jsem v Brně. Ale včera jsem nádherně jel na spotřebu. Byste mohli závidět, kluci ušatí. Krásných 6.5 litrů na sto. :kol-31:

Upřímně netuším, zda v tom má zásluhu aditivum, který do toho začínám lejt nebo jen fakt, že ta cesta stála za hovno. Už baráku to bylo na hovno. A v momentě, kdy jsem u Čerňáku najel na D11 jsem tušil, že to bude stát za hovno ještě víc. Cesta přes Kolín, Čásláv, Havlíčkův Brod mi nijak nevadí, ono to tam docela jede, ale jak byla zavřená D1 kvůli havárce u Popovic, tak jsem samozřejmě vychytal všechny kamiony. A jako bonus jsem od Čáslavy až k Brodu jel za nadměrným nákladem, který převážel obrovské nádoby, takže ty kamiony byly přes celou cestu. Před nimi samozřejmě policejní doprovod a tak se celou dobu jelo 70. Už zase ztrácím iluze o tom, že se v ČR dá nějak solidně cestovat. Nebýt rozmazlenej autem, jezdím dávno do Brna vlakem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je reklama na ticho, tyhle hygienisti(ky) jsou největší zlodějové pod sluncem, takový trend aby mohli z lidí třískat další peníze. Zuby mám jak z nerez ocele a klidně bych mohl s nima štípat plechy ve Škodovce a žádné tyhle nenavštěvuji.  

Co tam máme dál?

Editováno: , autor: Petrrr
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 19 hodinami, Petrrr napsal:

Jako pyzamo banany jo?

Ovce pro sebevrazdu, Rapid pro zivot!
 

Áno, to som myslel... A ako syn skúseného zámočníka ťa môžem utešiť, že zákrok bude nekomplikovaný, takže sa nemusíš báť.

Aj keď v dnešnom svete nikdy nevieš, kedy sa zem zatrasie...

Len si prever, kde študoval doktor, ktorý ťa bude operovať - ak v Plzni, potom radšej zdrhaj, to je polcesta do prúseru...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk uzamkl následující téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...