Přejít na obsah

Clintův pirátský klub


Clint

Doporučené příspěvky

Co ja vim, tak u manualu haldex neni nebo jo? Ta prevodovka byla Suzuky ne Subaru. Znam se s klukem co dela servisaka v Subaru. Tak ze si tu melte se svou kvalitni koncernovou technikou co chcete. Subaru taky neni urcite bez vad, to ne, ale neni to urcite sypani typu VW. [emoji23]
Sef dal dnes Yetiho ( nejlepsi SUV predchozi na svete) do servisu, pac mu ve 30tis km odesla tycka stabilizatoru. Ty vole SUV 2kolka a nevydrzi to ani 30tis km. Motos a jeho S2 a neseritelne napravy atd. PROSIM VAS, JDETE MI S TEMA PLECKAMA DO PRDELE! [emoji23] Pak muzete hanit jine automobilky. [emoji23]

Ovce pro sebevrazdu, Rapid pro zivot!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už by sis měl koupit něco jinýho, ať můžeš brečet nad jinou značkou :t
To by se ti libilo vid. [emoji23] Byt jen mezi svymi a vzajeme se utvrzovat v nazorech o nejlepsim slepicim aute na svete. Takovou radost ti neudelam. Jedine u Skody je sranda cist jak odeslo to ci ono. To jinde nezaziju prave.
Clerfayt ty mu to jeste lajkuj. Sype se Ti spojka po 15tis, motor ti cvrdlika jak 100 cvrcku s anginou a to si jeste pockej co vse umi AS Skoda [emoji23]

Ovce pro sebevrazdu, Rapid pro zivot!

  • Líbí se mi 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Likuju, protože mi přijde že jiná značka by byl přechod z bláta do jiného bláta. 

 

100 cvrčků je pravda. Dnes vedle mě parkoval kolega s novým golfem, taky 1.4 TSI. Cvrdlikalo mu to naprosto identicky. Tak mě potěšilo, že to není vlastnost jen mého motoru. 

 

No spojka mě fakt naštvala. Doufám, že mi potěší její oprava. V pondělí jde auto do AS "na hever". Tak jsem na to zvědavý. 

  • Líbí se mi 1
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci, neviděl nekdo z vás vystřelný aribag u OII FL u spolujezdce a jeho tvar ?

Vím že je umístěný v té pohledové liště, jakým směrem a jak moc se rozpíná ?

 

Jde mi o to, že ted potřebuji nějaký čas sebou vozit děcko na přední sedačce abych se k němu nemusel od volantu kvůli každé hovadině otáčet, je to docela danger.

 

Když dám sedačku úplně do zadu, tak je od hrany sedačky k tomu lemu cca. 50cm a hrana sedačky, je zhruba 5 cm pod úrovní pohledové liště. Jde mi o to kdybych nedej bože boural, aby airbag neurazil dvouletému děcku nohy.

 

Sry že to píšu sem, ale přijdete mi tu rozumný a zkušený :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jde o klasickou sedačku do 16kg, je to dvouleté dítě. Prý když už dítě sedí po směru jízdy, tak se airbag u spolujezdce nemá vypínat.

Otázka jestli je lepší sedačku vypnout abych neriskoval případné zranění nohou a nebo nechat zapnutý airbag aby v případě čelního nárazu dítě padalo do měkého, ale ta sedačka by ho měla udržet fakt nevim dilema, samozřejmě nechci bourat, ale prevence je nutná.

Editováno: , autor: 15degren
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky jsem to řešil. Předpokládám, že ho tam dáváš po směru jízdy. 

Pokud byl kluk mimi jako tvuj a trčely mu nohy dopředu, airbag jsem pro jistotu vypínal. Samo sebou sedadlo co nejvíc dozadu. Dnes je mu 6, nohy už má pějně od kolen dolů a už nechávám airbag zapnutý. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 8 hodinami, 15degren napsal:

Vím že je umístěný v té pohledové liště, jakým směrem a jak moc se rozpíná?

 

Kde jsi prisel na to, ze je v te okrasne liste? Airbag je mnohem vys. Pri vystreleni protrhne palubku... Nebal bych se toho a nechal ho aktivni...

 

89206696.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Náhodou, tak jak jsem vždycky byl proti dieslu, tak teď jsem celkem spokojenej, když vezmu, co zase chtějí za litr paliva :D  No a tak jak byl Kokta vždycky zastánce dieslu, tak je dneska proti němu. Ale tyhle věci mě nepřekvapují.

On je zásadní rozdíl mít auto jen pro zábavu, či s ním denně po dálnici jezdit do práce....

 

  • Pozitivní 2
  • Negativní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar, dneska jsem měl pěkně staženou p.del. Cestou z Liberce jsem za Turnovem chytil pěkný kroupy, skoro 2 cm v průměru. Bál jsem se pak vylézt z auta a podívat se na střechu. Naštěstí se nic nestalo, tak si dneska večer dám do nosu. :D

  • Líbí se mi 1
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk uzamkl následující téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...