Přejít na obsah

Clintův pirátský klub


Clint

Doporučené příspěvky

Pánové tohle je výsměch všem co někdy odtáhli auto:

 

IMG_20180702_0925212.thumb.jpg.edcf152b166125b3339c4b05f187ab83.jpg

 

Už tam stojí měsíc, má to utrhané SPZ, propíchané gumy, vymlácená okna i světla, prý to nesplňuje parametry vraku, ok to chápu vrak to tedy dle nějakého práva tedy možná není, no ale jsem si jistý že kdybych měsíc stál na zákazu zastavení a auto ještě o víkendu vjelo do křižovatky a celou jí blokovalo (zpět to odtlačili místní obyvatele aby mohli jezdit) tak by mě určitě odtáhli, protože bych překážel provozu, zaplatil bych flastr i odtah. Proč tedy zde vůz který překáží provozu neodtáhnou ? To odtahovky fungují jen když z toho budou určitě slušné peníze ?

 

Jo jedná se o P8 na zenklovce, dost velký provoz jezdí tam i trmavaje, stačí aby někdo vykopl kamen z pod kola a auto může trefit i tramvaj je tam slušný kopce.

Editováno: , autor: 15degren
  • Líbí se mi 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U nás ve vsi se každoročně jezdí Rallye Šumava. Je to pěkná sráčovina. Ano, už aby jim to někdo zatrhl.
Však stačí aby starosta obce nepovolil pořadateli průjezd obcí... Pokud ti to vadí, víš na koho se obracet.

Mě osobně nevadilo, když se jednou v roce 2-3dny jezdily denní a noční RZ přes naší vesnici. Jen pořadatelé to nezvládali, to bylo jediné co mi vadilo, ale já jsem i teligentni člověk a tak jsem si stoupal tam, kde mi nehrozilo žádné nebezpečí.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 23 minutami, motosman napsal:

Pokud se chceš zbavit toho vraku hrkni pod něj olej a zavolej MP, že z toho tečou sračky. Musejí to odtáhnout.

 

No a ještě mě někdo napadne že dělám ekologickou katastrofu. Mě to tam ani nepřekáží je mi to fuk, jen kolem toho chodím, jen mi přijde absurdní že u auta které má určitě majitele a potřebuje s ním fugngovat, odtáhnou z modré zony i do 30 minut a auto které bude odtahovce hnít rok a déle na odstavném parkovišti bez šance na tom z někoho vytáhnout prachy za odtah... to se neřeší a navíc nevěřím že když auto- vrak překáží provozu v křižovatce na velmi frekventované komunikaci (ted už je auto na chodníku kde stejně blokuje pruh) tak nevěřím že olej s nimi pohne.

 

Je to krásný příklad toho jak tu "služby" nejsou služby pro občana ale pro jeho odírání, skutečný problém ignorují a to že někdo zastaví bez oprávnění v nějaké zoně to jak když hodíš chleba mezi kachny.

Editováno: , autor: 15degren
  • Líbí se mi 1
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, kokta7 napsal:

to nemáš pravdu asi uplně. V4 ted zablokovala prej ty imigrant. kvóty.

 

Populistický keci, aby si držely hlasy voličů. To co procpávají ve jménu evropské unie v rámci své vlastní lobby je mnohem větší problém než nějaké imigranti co k nám ani nechtějí. Politická scéna kvičí furt něco o imigrantech zatím co se celého systému zmocňuje mafie a zavádí nový druh totality, které hraje na strunu to mi ne to EU, nutno dodat, že by to měly těžší kdyby jim EU nedávala munici.

Editováno: , autor: 15degren
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Smernice o zbranich se zatim neimplementovala a pokud se implementuje rozhodne ne v takove podobe jakou si predstavuje EU. Je to i diky vam, co jste mi podepsali tu Petici proti regulaci zbrani. Jen diky tomu doslo k takove informovanosti poslancu, zajmu medii apod., ze to rozhodne pomohlo. Podepsal ji nakonec jak Klaus ml., tak Babis, tak Zeman atd. atd.. Chtelo to ale obrovske nasazeni nekolika lidi, casu a penez, ktere mohli byt pouzity na neco smysluplnejsiho. Jen se tim dokazuje, ze kdyz se neco dela a nesedi jen v hospode a nadava, ze to ma smysl. Brzy se dovim jaky je aktualni stav podpisu ale bude to kolem 80-100tis lidi a to neni malo.

Ovce pro sebevrazdu, Rapid pro zivot!

  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Motos, ta druha samozrejme. Ta prvni mela 110tis a ta uz se ukoncila. Dulezitejsi je ted ta druha. Ta prvni neprosla Senatem o par hlasu jako treba senatora Gabala. Ten nyni kandiduje za stranu zelenych do senatu znova ( jestli za Prahu 3 nevim presne) mate moznost mu to spocitat. Eurohujerovi jednomu radoby bezp. expertovi co rozumi uplne vsemu. Vyzva pro Prazaky - zatocit s Gabalem.
Vcera jsem po zpravach v TV o situaci Prerova a obstruhovaneho stavebniho rizeni obchvatu neziskovou organizaci Deti zeme psychicky nevydrzel a na jejich FB strankach jsem si ulevil. Dalsi subjekt co by potreboval zrusit ekoteroristi zasrani.

Ovce pro sebevrazdu, Rapid pro zivot!

  • Líbí se mi 1
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 4 hodinami, Petrrr napsal:

V Polsku to davaji ke kazdemu novemu vozu, aby bylo cim zapit prvni desitku reklamaci a aby zustal stale usmev na tvari. emoji23.png

Ovce pro sebevrazdu, Rapid pro zivot!
 

nekritizuj furt škodovku, už mě s tím štveš.

Editováno: , autor: kokta7
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk uzamkl následující téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...