Přejít na obsah

Logo vo volante


Trawi

Doporučené příspěvky

  • o 3 měsíce později...

Nemam, nejde to tam nijak napasovat, nakolko je to znak z OIII a ten ma plochu zakladnu, kdezto airbag OII je vypukly.

Ten co predava znak a aj uz hotove covery, robi dieru do bagu a znak len pookrajoch prilepi na cover. Vzhladovo je to fajn a ani sa to normalne neodlepi, ale ked drbne bag, tak znak cloveku musi prerazit celo :kol-44:

Pisal som mu, ze ci vobec vie kde sa pri naraze trha bag a co spravi vystrel bagu, ked je v coveri diera a ci ma za predaj takychto coverov ciste svedomie....ale uz mi neodpisal :D

 

Inak ma prekvapuje, ze takyto cover s dierou sa bezne predava aj v shopoch: http://www.cars-equipment.com/www/en/shop/skoda/oem-drivers-airbag-cover-with-chrome-2/

Pritom cover ma v mieste znaku, z vnutornej strany, este taku mriezku pre zosilnenie (aby sa roztrhol az pod znakom) a prave to je tam z dovodu osadenia znaku vyrezane. Logicky mi to hlava neberie, ci to moze byt vobec bezpecne :kol-44:

Editováno: , autor: Kyselinka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci, já si nalepil to nové logo (stálo asi 150 korun i s poštou) na staré (to jsem odmastil) a drží to tak docela dost. Nevěřím, že by to časem oschlo a upadlo. Já to z mého pohledu vidím jako vyřešenou věc. Proč se tím zdržovat, když to splní přesně to, co má :))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, Citigo ma uz nove logo a je plechove. Malo by sediet aj na predFL, lebo tam nie je ziadny rozdiel...jedine v tvare coveru. Dokonca samotny bag z predFL sa da jednoducho prehodit do FL/Citigo coveru, cize keby si chcel menit volant, netreba kupovat cely bag, ale len cover :)

 

http://www.ebay.com/itm/AIRBAG-ABDECKUNG-DECKEL-COVER-Skoda-Citigo-CI-TIGO-CITI-GO-/261344030320

Editováno: , autor: Kyselinka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No prostě jestli je nějaká šance na to, abych na svém předFL volantu měl to nové logo a nemusel kupovat celý folant z OIII, FIIFL nebo Rapida :kol-32: Mám znaky všude nové a jen ten pitomej volant má zelené, ale zase se mi nechce dávat 6000,- za nový volant s bagem (protože můj bag se na novější volanty dát nedá)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Taky přidám svou zkušenost. Auto už mám kompletně "přeznakované" včetně klíčků a nových nápisů ŠKODA a ROOMSTER takže už zbývalo jen nové logo do volantu. Poté co jsem zavrhl možnost měnit celý kryt airbagu jsem zakoupil 3D samolepící logo o průměru 42mm za 80,-Kč. Nejprve jsem uvažoval o tom, že staré logo vydloubnu (bez demontáže bagu) ale poté co jsem to opatrně zkusil na služební Fábii jsem to rychle vzdal. Pod původním logem je hodně nerovná plocha a určitě by se to muselo před nalepením nového něčím vyrovnat, např. silikonem apod. Takže jsem staré logo odmastil a nové nalepil na něj a musím říci, že ačkoli jsem celkem detailista a měl jsem strach že to bude nakonec celé moc vystouplé z volantu, není tomu tak a vypadá to fakt dobře. Takže všichni co mají obavy z loga v podobě samolepy ať se nebojí.

Přikládám fotky, jak to vypadá.

 

post-78255-0-42410800-1424414531_thumb.j

 

post-78255-0-37351900-1424414545_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

mám doma, zatím jsem ho nelepil, zdá se že je o něco menší a na foru psali ho nalepit černým lepidlem, že zakryje ty okraje a není to poznat, že je menší, tak uvidíme. Zatím jsem na to vždycky zapomněl ho vyměnit... Ale přemýšlel jsem o výměně celých klíčků (těla klíčku z OIII). Líbí se mi jak tvar, tak to, že mají o 90° otočené to tělo, takže když se nastartuje, je víc místa pro koleno (nebo se mi to možná jen zdálo  :kol-32:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...