Přejít na obsah

Logo vo volante


Trawi

Doporučené příspěvky

Koupíš to i v ČR. Sám jsem si ho kupoval cca před rokem asi za 70,- Kč ale upozorňuji, že pokud nesundáte původní logo a toto samolepící nalepíte na něj, za pár měsíců se to zkrabatí a začne se všelijak kroutit atd. Ze začátku to vypadalo dobře, ale nakonec jsem to sundal.

Editováno: , autor: Hurvajs2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čo hovoríte na takéto niečo? http://auto.bazar.sk/16268437-nove-skoda-logo-znak-do-volantu-octavia2-superb-2

Dá sa staré logo jednoducho vybrať a dať tam nové?

Mal som ten znak doma a je to znak z airbagu pre OIII. Ten predajca to robi tak, ze rozmontuje airbag, vyberie stary znak, vyrezie dieru do coveru (ano, spravne citate) a prilepi tam ten znak z OIII len po okrajoch, pretoze inak sa tam nasadit neda. Pisal som mu mail, ze ci si uvedomuje, ze po vyrezani diery do coveru bagu, je narusena bezpecnost vodica a je dost pravdepodobne, ze po vystreleni bagu mu ten znak moze prerazit aj hlavu.....no nic mi na to neodpisal.

 

Takze doporucujem nekupovat!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam volant z passata a prave kvuli bezpecnosti pouzivam plastickou nalepku od cinanu, sice vydrzi tak rok, ale stoji par korun, spatne to nevypada a kdyz bouchne bag, tak to nebude tak bolet. Origo tvrde plastove logo musi byt origo pridelano - zataveno, mozna jeste nejake super lepidlo na plasty, jinak to pri bouchnuti opravdu nemusi byt prijemne. D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To logo na aliexpresu je to samé co mají nové volanty, musíš ulámat packy a nalepil místo původního. Prostě zaměnit stará loga za nové nejde. Zkoušel jsem to vymyslet a prostě je to nebezpečné. Buď nálepku, nebo nový volant... Víc o tom nemá smysl psát, protože nikdo nic nového už nevymyslí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Při tej ráně pokud to nebudeš mít na druhé straně zastavené, tak ti to na 90% ulítne... A ty to při výměně nikdy zpátky nenatavíš, protože ty páčky na znaků nejsou na místě kde je ten původní. Prostě hodně jsem se o to zajímal a došel jsem k názoru, že niky to nebylo tak abych byl spokojenej, že se mi nemůže nic stát...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Skratka je to znak z OIII a ten sa nijak neda dat na airbag OII bez toho, aby sa nerezal otvor do coveru. Mal som to doma a skusal som to vselijak, ale skratka to nejde. Ten znak je moc hruby, aby sa dal len tak nalepit na cover. Skusal som ho aj zbrusit a nalepit, no nijako to nedrzalo. Znak na OII je len vypukly, tenucky plech, ktory ma pacicky ohnute dovnutra coveru a zatavene.

Najidealnejsia volba je znak z citiga...ten pred casom predaval volantech.net, ale uz ich davno nemaju a ani ich nebudu mat.

Tu nalepku som mal, ale po case sa zacala odliepat a bolo to skarede, tak letela do kosa. Teraz mam klasicky stary znak a uz to neriesim, lebo uz neni ako...a novy volant s bagom z OIII kupovat nebudem ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen to citigo sehnat. koukam po bouranych citigo ale  vsichni maji uz ty nove bagy .třeba čihat :)

post-76154-0-16044700-1453027922_thumb.j

 

 

 

Koukal nekdo na tohle? tohle je asi taky nejaka uprava .myslim ze citigo airbag se nedelaly s chromovym usmevem.ale vypada to ze tam dali logo bez toho aby vyřezavali diru.ale tech 100euro je brutal http://www.cars-equipment.com/www/en/shop/airbags-covers-controlers-wiring-6/oem-drivers-airbag-cover-with-chrome-2/

 

post-76154-0-10918700-1453027950_thumb.j

post-76154-0-15129100-1453028087_thumb.j

Editováno: , autor: BiGGy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je tam vyrezana diera, na 4tej fotke to pekne vidno.

Mozno ho tam nalepili profesionalnejsie, resp. natavili, ale aj tak by som do toho nesiel. Ked clovek vie ako cover praskne pri vybuchu bagu, tak si vie aj asi predstavit co sa stane s coverom, v ktorom je taka diera. Aj ked to bude akokolvek dobre zalepene, alebo zatavene, tak to bude vzdy najslabsie miesto a logicky bag streli odtial.

Airbag by mal zivot chranit a nie ho brat...

P.S: jj, na citigo sa nerobili bagy s usmevom, ale neni problem vymenit len znak...rozobrat ide v pohode. Este idealnejsie by bolo zohnat z vrakacu uz streleny bag z citiga :)

Editováno: , autor: Kyselinka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

mas sz. jinak chlapi uvazuju že časem dodelam multifunkcni volant ale jak koukam tak ten třiramenny se težko sháni myslite že by muj airbag pasoval i do zaslepky oIII ? kdybych nahodou nesehnal ten třiramenny do oIIface s MF tak bych asi sel do oIII ale bag se mi kupovat moc nechce .diky za info

Editováno: , autor: BiGGy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...