Přejít na obsah

Octavia II vs. LED žárovky


Stringo

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...



Jakou máš patici konektoru k těm žárovkám?


Potřebuješ rezistor, stačí se podívat na můj druhý příspěvek v tomto vláknu a máš to tam (pro předFL) po kliknutí na odkaz se dostaneš na stránku, kde si najdeš podle patice na FL. Jen upozorňuji, že ty rezistory topí jako prase a je třeba je vhodně uchytit někde za světlem, aby nepropálily kabely, nebo nárazník atd. Jen nevím zda tohle pomůže když žárovka praskne ( jestli zobrazí hlášku vadné žárovky, nebo jestli se bude chovat dál jako fungující žárovka, když tam ten odpor je vložený)...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak odpor dáváš k LED, u té se nemůže přepálit vlákno, ale když LED odejde, tak signalizace nefunguje, protože je to přemostěno odporem. Zatím mi žádná ledka neodešla, ale v řadě světel zůstávají žárovky, tak je dobře, že signalizace u nich funguje i nadále. Kdo nechce použít odpor a nechá si deaktivovat hlášení vadných žárovek, tak aby si dal ledky všude nebo holt jezdil občas s nefunkčníma žárovkama, než si toho všimne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • Pawouk umístěno následující téma
Návštěvník
V 17. 1. 2018 na 17:40, Rozic napsal:

Mne isli 100km, potom to zacalo pisat chybu...

Isli do cuvacich svetiel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
Návštěvník
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 1 rok později...

Ahoj, může mi prosím vás někdo poradit? Do tátovi O2 před face jsem namontoval LED žárovky osvětlení SPZ a mám takový problém že se ledky asi na 10 vteřin rozsvítí a pak zhasnou a už nesvítí a hlásí chybu, nevíte kde může být chyba ( u mě ty jeho ledky normálně fungují) ?

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A tobě svítí taky na OII předface? Tohle dělají žárovky bez CAN-BUS (bez integrovaného odporu) u aut, které mají hlídání prasklých žárovek - OII toto hlídání má, kdy po nastartování otestuje všechny žárovky ve světlech a pokud najde odchylku v napětí, tak tam vypne napájení a nahlásí chybu.

Předpokládám, že to bude tenhle problém.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mam Octavii rok vyroby 2005, modelovy rok 2006 a taky s LEDkami pro osvetleni SPZ nemam problem. Je dost mozne, ze je to jak pise Stringo. Tedy ze LED u kamery nema dostatecnou spotrebu (nema paralelne zapojeny odpor nebo ho klidne i ma, ale neni dostatecny) a tak to auto vyhodnoti jako prasklou zarovku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...