Přejít na obsah

rozměry originál zadních reproduktorů


Janysek

Doporučené příspěvky

  • o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...

Přišroubovat je kam ;) hlavně se musí použít krátké šroubky, jinak projedou tím plastem až ven  :kol-48: a to není moc dobré...

No moc velký hudební výkon od repro 10cm se čekat nedá.... :kol-60: ale nejsem žádný ,,audiofil" takže mě to stačí...a když se rádio dobře nastavý, tak jsem s hudebním výkonem s kombinaci s  předními origo repro spokojen  :kol-47:

A classic určitě nemá připravené kabely.

Editováno: , autor: jiriw
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo takže prostě rovnou do plastu :) já jen myslel, že je tam připraveno nějáké uchycení..:D Máš pravdu, kabely tam nejsou..:D já také nejsem audiofil, ale pouze přední repro mi moc nestačí, stále mi chybí něco vzadu..i když ty přední hrají krásně, na to, že jsou to repro z výroby a ne žádné značkové za tisíce..měli jsme doma jednu slečnu ve výbavě Elegance, ta měla tuším všech 8 repro a hrálo to výborně! :) Čistě, basy nechyběly, takže to tak mohu porovnat vlastně :D byl to jen kombík, ale až takový rozdíl nejspíš nebude..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 týdny později...

Pardon hoši že vám do toho skášu ale už z akustického hlediska je hloupost mít vejšky umístěné v zadních dveří. Ničí to celkový dojem akustiky. Já teda v Combi mám natažený origo repra dozadu a tudíž mám vejšky ve dveřích (zadních) a první co jsem udělal když jsem se trochu vrtal v muzice, odpojil jsem právě ty vejšky. ;) Je pravda že pro cejstující vzadu to může být příjemné ale pro řidiče (teda pro mě) opravdu ne :) Přemýšlím právě že dozadu místo origo reproduktoru dám koaxiály aby tam vejšky byli ale ve dveřích už je rozhodně zapojovat nebudu ;ú Tak to je jen můj názor na celou tuto záležitost ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 roky později...

Ahoj,tady je třeba připomenout,že originál sada zadních repro stojí asi 1800Kč a když si koupíte desítky repro samotné,tak zaplatíte asi 6x méně.Ideální jsou ty koaxiální dvoupásmové,středové s vestavěným výškovým.Mně stály 300Kč.Jejich zapojení je jednoduché,připojíte jen plus a mínus,zamontování také.Musíte dát pozor na délku těch šroubů,aby neprolezly skrz,případně pod ně místo podložky použít matičku.Do dveří nezapojujete nic.Kabely od rádia dozadu vedou originál po prahu,vy je můžete natáhnout třeba středovým tunelem a vzadu pod zadním sedadlem pod kobercem rozdělit na strany a dále pod kobercem nahoru k tomu trojúhelníku.Doporučuji si rozmyslet,jestli třeba při té příležitosti nechcete v tom středovém tunelu provést ještě něco dalšího,třeba natáhnout druhou 12V zásuvku do kufru,ať to uděláte při jednom a nemusíte to znovu rozebírat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...