Přejít na obsah

Zimní kola - plecháče nebo ALU ?


Xaradas

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...

Ja som prezul dnes...klasika plechové disky a pneu Nokian WR D3 15" minulá zima spokojnosť, takže nemám prečo meniť. Po dlhom čase mám teraz pocit že jazdím na balónoch, oproti letným botám je to komfort  :kol-48: Kupovať na zimu alu disky akýchkoľvek rozmerov sú u mňa zbytočné výdavky, štrk a soľ na nich urobia za pár rokov svoje a na tie 4 mesiace v roku mi plecháče stačia...možno nevypadajú najlepšie, ale účel plnia  :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Já mám 17" Cameloty na léto a dost se s nima bojím děr. V zimě, kdy je plno výmolů bych se s nima neodvážil. Uvažoval jsem o 15" Carme na zimu ale nakonec jsem koupil nové plecháče s ContiWinterContact za 9500 sada včetně vyvážení. Kolegovi se mezi paprsky dostal sníh který od brzd natál a zatuhl a rozjížděl se jako se zataženou ručkou. Když vezmete, že protijedoucí kamiony a auta vám stříkají do kola slanou břečku, je lepší mít plecháče, které kotouč a desky líp chrání... Já teda už jen koupím ty kryty origoš na Rapida, žádné jiné na něj moc nejdou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Motaaa s tím bys mohl bojovat do konce života.

Já jen co otevřu pusu a začnu mluvit o mém Rapidu tak slyším jen, že jsem měl koupit starší BMW a nebo že jen holka potřebuje DSG. ... Ono se prý muže stát ze se ocitnu ve "smrtelně" nebezpečné situaci kdy budu muset řídit manuál. Což neumím.

Na což přijde naštvaný kamarád a řekne ... Závidím ti nové auto. Teď jsem do svého staršího Forda dal 11 tisíc.

Editováno: , autor: skodovak99
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...