Přejít na obsah

Infotainment Rádio BOLERO


Doporučené příspěvky

  • o 3 týdny později...
  • o 5 týdny později...

Mám na Boleru následující problém: někdy častěji, jindy méně často, ale vždy ráno (auto stojí venku) se stane, že Bolero se začne chovat jako kdyby jsem se dotýkal displeje a dělal nějaké volby. Dělá to ale úplně samo - tedy samo mi např. přepne na jinou stanici, nebo uloží stanici, vleze to do menu apod.

Sranda je, když mám zrovna přepnuto na menu telefon - to potom vesele telefonuje na všechny strany. Prostě si to dělá co chce - vždy to trvá jen chvíli, dejme tomu minutku a potom už to je OK.

Jednou nebo 2x už jsem také viděl stav, že rádio vůbec nereagovalo na dotyk. Jednou stačilo vypnout-zapnout, podruhé se to spravilo až po vypnutí motoru.

 

Další sranda je, že když s tím jedu do servisu, tak se to samozřejmě neprojeví.

Neřešil jste to už někdo ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...
  • o 5 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 4 týdny později...

Tak mám vůz MR2016 kde je to nove bolero s vetsim 6" displejem.  Ma malinko jinou grafiku, ale co mne a co vim co nebylo v predesle verzi, je z kdyz mi nekdo vola, tak pod rameckem pro fotku

je jmeno volajiciho, ale to je tedy pekne pidi pismo. Pokud nemam u kontaktu fotku tak to sotva prectu.  A text prochozi SMS je taky pidi.  Ocividne se z lepsim rozlisenim zmensilo pismo. V kastliku spolujezdce zustala jednotka bolera, v designu jako predesla, okora ted uz tam neni sterbina na CD. Myslel jsem ze kdyz ted Bolero nema CD se presunou jednotku jinam a v kastliku bude vice mista, Nikoliv.   Jo a vypinani park senzoru se ze stredove konzole alespom mne premistilo na volat, tam kde jsem mel drive tlacitko na hlasove ovladani, ktere jsem tedy ted neobjednal.

Editováno: , autor: bicista
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...