Přejít na obsah

výměna drážkového řemene


namorek

Doporučené příspěvky

urcite to zvladnes sam pokud nejsi nejaky nemehlo, ale pokud si neveris navstiv radsi servis,... jim to bude trvat tak 5 min. ;)

 

nicmene, budou ti stacit 2 + 2 ploche klice na povoleni alternatoru,.... jakmileho povolis povoli se i remen,.... KAZDOPADNE DOPORUCUJU SI ZAPAMATOVAT jak je REMEN naveden na kolech ;) ......... popripade si to nafot na telefon ci fotak ;) ..... az to budes mit stary remen vyndas a nasadis tam novy, presne tak jak tam byl ten stary ( naveden ) ...... az ho budes mit,.... trochu si utahnes alternator, pak si sezenes nejakou tyc, popr. nejlepsi nejake silne dlouhe prkenko na paku a reknes nekomu aby ti sel sroubovat sroubky na altiku a nebo napinat remen ;) prkno vrazis mezi alternator a blok motoru,... jinam to snad ani vrazit nejde aby jsi docilil napnuti remenu ;) .......

 

  az to budes mit, zkontroluj jestli je remen dostatecne napnuty ;) .... poznas to tak ze by mel byt hodne napnuty a nemel by jit pretocit o 90 stupnu ;) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 roky později...

Zdravím, jsem laik a proto se ptám :-) Přikládám 2 fotky řemene alternátoru a chci se zeptat, jestli už je zralý na výměnu. Dle mého ano, ale asi před půl rokem jsem měl auto v autorizovaném servisu škoda, kde mi dělaly rozvody a tohoto si nevšimli...Tak asi odborníct ví :-) Děkuji.

řemen 1.jpg

řemen 2.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...