Přejít na obsah

1,8TSI-spotreba oleje


Martin_SII

Doporučené příspěvky

Nemáte někdo zkušenost ohledně spotřeby oleje třeba se změnou jeho značky (výrobce) ? Je to asi blbost, ale menší úbytek mám taky a je zajímavý, že vždy až po nějaké době cca 3 tkm. Do té doby se po výměně oleje vždy drží na horní rysce a teprve pak se začne trochu ztrácet. Používám Castrol 5W40.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 4 týdny později...

Právě se ptám, jak na to přišel, protože ono to hlásí opravdu velmi nízkou hladinu oleje. A nezdá se mi, že by to bylo navázáno na prodloužený interval.

I když u toho 15 by logicky nemělo dojít k tak velkému úbytku oleje, jenže to je právě to, nemělo... Což u 1.8 TSI asi bude problém, u 2.0 TDI třeba ne, tam olej nemizí vůbec.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zdravím Pánové,koupil jsem z bazaru SII 2010,elegance s DSG,po několika týdnech ježdění jsem zjistil ubytek 1l oleje na 300KM,potvrzené kontrolkou stavu hladiny oleje.Po vylučovacích pokusech a tohoto nepostradatelného fora,jsem si uvědomil,že jsou,asi špatné pístní kroužky,je mezi Vámi frajer,co to umí rozebrat a dát dohromady ??? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud nastal tento problém měnila se na záruku celá sada, která obsahovala inovované písty, kroužky a ojnice. Pokud je řádně vedená servisní kniha zkus navštívit značkový servis ať podá žádost o individuální kulanci u výrobce. Za  zkoušku nic nedáš. Pokud tam dáš jen kroužky na chvíli to taky pomůže.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • Pawouk umístěno následující téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...