michi.zn Vloženo 17. Srpen 2013 Vloženo 17. Srpen 2013 Zdravím. Odešla mi řídící jednotka motoru. Na internetu jsem našel novou za 2 tis. korun origo. Když ji koupím, hádám, že jen tak mi nepůjde vyměnit místo staré a ihned odfrčet. Neznám kód immobilizéru, takže minimálně ten mi bude dělat problémy, že?? Co se ještě musí udělat??Mám jen VAG + kkl kabel, takže půjde to udělat jen tímto??? Stará je úplně dead, takže tam s Vagem neuspěju.Děkuji za odpovědi Citovat
chase Vloženo 17. Srpen 2013 Vloženo 17. Srpen 2013 - nastavit kodovani nove RJ stejne jako mela puvodni RJ - prizpusobit RJ imobilizeru nove RJ motoru (staci nakodovany klic v zapalovani) - provezt zakladni nastaveni skrtici klapky - provezt zakladni nastaveni EGR ventilu - aktivovat tempomat a zkontrolovat pamet zavad, KKL kabel je dostacujici Citovat
michi.zn Vloženo 19. Srpen 2013 Autor Vloženo 19. Srpen 2013 Děkuji ti moc za odpověď. to kodování jest: 00002? Mám 1,9 Tdi 81 kw, manualní převodovka, náhon přední náprava. Citovat
chase Vloženo 19. Srpen 2013 Vloženo 19. Srpen 2013 Kodovani by melo byt 00002...mechanicka prevodovka, aktivni CAN-BUS s ABS Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.