Přejít na obsah

Osvetlenie priestoru nôh


techteb

Doporučené příspěvky

Osazení konektoru stejné...

 

Po vyndání páčky je nutné vypáčit ven plastovou zarážku a tu pak následně pří montáži zpět, opět zasunout na své místo v páčce a silou zpět páčku zacvaknout:

https://lh4.googleusercontent.com/-oI2b7aqOHEE/U7MQ2tEVv_I/AAAAAAAAHOo/BoJgf21dKmw/w1074-h604-no/20140701_190256.jpg

Editováno: , autor: ferda25
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrý den, jsem nový uživatel a také jsem nerozuměl osvětlení prostoru nohou u OC III. Nyní mi vše jasné. Nicméně mám jeden problém. Jedna lampička po sedadlem pro osvětlení nohou přestala svítit. Zřejmě chce výměnu. Přístup nic moc. Bude třeba demontovat sedadlo pod kterým je mapička umístěna, nebo je to jednoduché ? Prosím o radu.Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vacsinou tam byva strasne kratka kabelaz a je problem to vymenit.Nemas to v zaruke,ze by ti na to mrkli v servise?

Ano, mám to v záruce. Ale mám obavy, že budou demontovat sedlo řidiče, pod kterým je to světlo a pak už ho nikdy nenamontují tak, aby se nehehýbalo. Pokud by se muselo demontovat, pak raději se bez toho světla obejdu. Já tam vzadu nesedím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji za odpověď. Já nejsem manuálně zručný, takže sám to neudělám. Když se dívám na obrázek svítidla, které mám nyní a porovnám s obrázkem Vámi navrhovaného LED, tak design je diametrálně odlišný, takže to bude zřejmě vyžadovat nějaké "stavební" úpravy včetně jiného konektoru a to je na mě moc. Nicméně souhlasím, že šikovný kutil si s tím poradí. Musel bych najít nějakého šikovného autoelektrikáře. Mám OC III a zlobí mě osvětlení prostoru nohou. Vpředu jsou dvě lampičky a vzadu také dvě. Jedna lampička vzadu někdy svítí, někdy nesvítí. Když nesvítí a sáhnu na lampičku úplně jemně, tak se rozsvítí, ale podruhé, když např. otevřu dveře tak zase nesvítí. Vada podle mě je buď v kontaktech konektoru nebo je vadné vlákno žárovky. Navrhované řešení podle Vašeho návrhu by problém řešilo. Ale kdo udělá? Zatím nevím. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není třeba radit...o pár příspěvků výš je odkaz a na druhé stránce je vidět i jak co rozebrat:

http://www.briskoda.net/forums/topic/306451-retro-fit-footwell-lights-octy-iii/page-2

 

Jinak v té sadě je špatný typ osvětlení pro nohy....4E0 není pro Golf7 ale pro Audi....Golf7 je 5G0.

 

Iba doplnim,ze svetielko zacinajuce na 5G0 moze byt Golf 7,ale bohuzial do Octavie 3 generacie nesedi,lebo tam je iny typ konektoru.

Editováno: , autor: Patrik1971
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže názory se rozcházejí, a to diametrálně. Z toho usuzuji, že nestačí pouze vyměnit žárovky za LED. Asi je nutná změna konektorů či jak někdo uvádí dát redukci, ale na redukci je tam málo místa a nevím o jakou redukci se jedná a kde ji sehnat. Takže asi vyměním pouze žárovku. Co mi jiného zbývá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji za odpověď, dovolím si to teda shrnout. Mám OCIII a tam mám osvětlení prostoru nohou. Dvě svítidla vpředu a dvě svítidla vzadu. Jedno svítidlo má zřejmě vadnou žárovku, protože mi nesvítí. Říkáž, že výměna žárovky je otázka pár minut. Na druhé straně mi doporučuješ místo žárovky tam dát LED . Problémy s připojením by dle Tvého neměly být, protože konektor LED je stejný jako u žárovky. Najednou do toho někdo vstoupil a říká, že konektory jsou různé atd. Zřejmě, že toto téma nečetli od začátku, protože jsem jasně deklaroval pouze výměnu žárovky ne dodělání osvětlení. Já čtu dobře. Vodu zakalili svými příspěvky PATRIK 1971 a Ferda 25. Když to máš realizované na OC III a na svítidlech pro osvětlení prostoru nohou, pak by neměl být problém a čekám, kdo ještě do tohoto mého příspěvku vstoupí s jiným názorem. Zatím díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak mockrát děkuji všem. Jasně, že budu měnit všechny čtyři. Při té příležitosti ještě jedna otázka. Jsou ty Ledky také vhodné pro stmívání? V mé OCIII je možno nastavit intenzitu osvětlení prostoru nohou. U žárovek to je jasné, ale něco mi říká, že jsem se někde setkal s tím, že některé Ledky, zejména v domácnosti nejdou stmívat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...