Přejít na obsah

Drnčení plastů a pazvuky v interiéru


Lucasse

Doporučené příspěvky

:-) Já už to dávno přestal řešit a to je pak klid na duši :-D. Ne, dost věcí se dá snadno odstranit a těší mě, že se mi podařilo eliminovat drnčení kastlíku u palubky. Stačilo podložit několik plastů a už půl roku, možná víc, mám klid.

 

Nicméně u nového auta to vždy naštve, ale... Z okolí mám kámoše, co prodává BMW a známého, co zase prodává MB a oba se v práci také setkávají s problémy s drnčením palubek, cvakáním v interiéru apod. Na jednu stranu to není pro ŠA omluva, ale na druhou stranu si říkám, že když to dělají i klidně auta za 2,3 miliony, tak Octavia, která stojí od nějakých 400 tis. Kč je vlastně zcela pochopitelné. A proto k tomu tak i přistupuji. Je ovšem pravdou, že třeba takový Peugeot, který dříve na interiéry trpěl, mě mile překvapil, otec má najeto s novou 2008 už 30 tis. km a kvalita (z pohledu pazvuků) je lepší, než O3 - přitom Francouz, řeklo by se, to už dávno neplatí.

 

Uvidíme, jak na tom bude nová O4, snad se ŠA nad kvalitou zamyslí a bude to lepší, uvidíme...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Ohledně B sloupku dnes sem šel prostříknout bílou vazelínou panty dveří a napadla mě ještě jedna věc. Na spodním pantu zadních dveří je aretace otevření dveří takové zoubky proti ocelovému péru tvaru S, to celé připevněno k B sloupku možná to loupe v tom péru při krutu karoserie prostřikl jsem to bílou vazelinou a uvidím.

 

PS  teda pokud to má octavia stejně jako muj touran v ETCE Touranu to vidím u octavie ne.

Editováno: , autor: KAYKA007
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nová O3FL (LK), nevím, zda se to zde již řešilo, ale prekvapuje me nejak blbe resena schranka na slunecni bryle ve strope (oproti O2FL) - bryle dost casto chrasti, s 1.8 TSi je bohuzel vsechno slyset <_< 

Asi to budu muset nejak vice vypolstrovat. Schranka je vetsi nez u O2FL, bryle maji tendenci se v ni pohybovat...

Resil to jiz nekdo ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten B-sloupek mě docela štve, v létě je klid, ale jak spadnou teploty na cca +10st, začne cvakat do ucha. Ono to sice po zahřátí interiéru zmizí, ale bylo by potřeba to nějak vyřešit. Zjistil už někdo, co tam přesně cvaká? Stačí podržet ruku na tom plastu a je klid, ale co tam kam narvat nevím ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...