Přejít na obsah

Drnčení plastů a pazvuky v interiéru


Lucasse

Doporučené příspěvky

Mně solidně vrže a skřípou boční plasty okolo středového tunelu v oblasti řadící páky. Nejsou napevno a třou se o sebe. Lépe na tom ani není plast pod klimatronikem, který končí u otevřené polohy odkládací schránky na mobil. To vrže stylem, že raději jezdím s otevřenou schránkou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

Také se přidám. Něco mi klepe při přejezdu příčné nerovnosti ( příčný práh, příčná spára nebo jiná nerovnost na cestě ) na kterou vjedu pravým i levým kolem najednou jakoby od schránky spolujezdce nebo na pravé straně před spolujezdcem.... Zatím nejsem sto toto místo identifikovat. Je zvláštní, že to neklepe pokud přejedu nerovnost pouze jedním kolem. nebo při jízdě po běžných cestách i horší kvality. Nejprve jsem si myslel, že klepe uchycení tužky ve schránce před spolujezdcem ( protože je pohyblivé a když na něj poklepu tak vydává podobný zvuk ). Když jsem ho podložil, klepání se bohužel ozývá dále. Tak nevím. Pokud podržím schránku spolujezdce ( dvířka ) nic se nezmění. Ještě mě napadlo, jestli nemůže o něco uvnitř klepat namontovaný konstrukt.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Takže druhá garanční prohlídka. Reklamoval jsem oloupanou řadící páku, roller na volantu a loupání/praskání/vrzání LP a PZ tapecu. Tapec opraven dle návodu který je v tomto tématu, bohužel až po mém doložení. Tapec i tak špatně nasazen takže znovu. Řadička nová, jen špatně nacvaknutý rámeček, a roller také vyměněn a také špatně nacvaknutý, nešlo ani troubit. Vše jsem musel doladit. Blbé je, že občas něco na levé straně stále polupává. Dále reklamováno občasné mrknutí pravého bixena po přejetí nerovnosti pravým kolem... nevyřešeno, prý standartní jev. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Opravdu to Škoda opravdu vysvětluje s tím, že to je "vlastnost" vozu ? OMG :wacko: A od kdy ? 
Mám nyní FullLED na O2FL, předtím xenony na dvou O2 (vč. FL), ale nic takového jsem předtím nezažil, to je nějaká standardní záležitost u O3 první generace (kterou jsem vynechal) ? Jsem od O3 zvyklý již na ledacos, ale toto je celkem již dost "přitažené za vlasy"...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsem koupil nové příchytky do dveří, takže obložení je již v pořádku, každopádně cvakavé, lupavé zvuky z přední levé části a zadní pravé jsou stále aktuální téma. 

 

Je to strašně tragický když auto za 600k dělá toto... 

 

už jsem promačkal půlku auta a nic to ten zvuk nepřipomíná... Tak nevim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...