Přejít na obsah

Palubní "černá skříňka" (onboard kamera)


loupeznik

Doporučené příspěvky

No, snad ano. Aby nakonec ten samotný převod nerušil, je li tam něco na stylu spínaného zdroje. Chtělo by, aby se tady více lidí vyjádřilo ohledně toho rušení FM pásma.

Jinak co se týče funkce. Tak vyloženě klasika - nějaká smyčka, ideálně 5min - 10min, spuštění po nastarování, vypnutí po vypnutí motoru či vytažení klíčku z auta. V případě, že by byla kamera pořád napájená, mám obavu, že vzhledem k velikosti auto-baterie,  byla by rychle kaput při víkendovém stání. Co se ale tak dívám, tak ty baterie v kamerách stojí všude za starou bačkoru, ono totiž nějaký senzor na otřes při zaparkovaném vozidle, to by taky nebylo zle (kdyby mě někdo ťukl na parkovišti).

Editováno: , autor: Durannn
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Durannn Ahoj. Byl jsem na dovče takže promiň pozdní odpověď. Instalace je na chvilku ca 30 minut. Žádné rušení FM nepozoruji. Kabel jsem použil originální co byl u kamery. FM rušení spíš pozorují ti, kdož použili autozapalovačovou zásuvku a v ní redukci na USB (nekvalitní stínění). Přišlo mi to takový humpolácký tak jsem použil dvojitou USB zásuvku s integrovaným převodníkem 12/5V, kterou už mám osvědčenou a vše bez problému. Instalace na pojistky je super. Vůbec o tý kameře nevím :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj @Whisperer, děkuji za informace a taktéž za dřívější fotodokumentaci, je to přehledné. Nevím teď jestli si to předtím někde psal, ale budu vděčný když mi pošlel odkaz na rozdvojku k pojistkám. Jinak budu muset asi sehnat ještě protikus na nabíječku kamery, ta je dodávaná s kolíkem do zapalování 12V, já potřebuji ještě na to samici. Pak to dát na pojistky - > nabíječka od výrobce - > a rovnou do kamery origo kabelem. Chci to taky vést za plastem na sloupci. 

 

Je třeba ten plast vycvaknout nebo to stačí jen vyklonit a střelit to tam ? A ještě jedna otázka, spíše taková hypotetická, nevychodí se ten plast tím, že se pod to narve kabel ? Myslím časem, aby to nezačalo nějak drnčet při muzice apod :)

 

 

Editováno: , autor: Durannn
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
V 28. 10. 2017 na 20:12, osobne napsal:

Pak jsem si koupil LeadEdge H3 z ciny a jsem spokojen, obcas ji zlevnej na cenu kolem 30 USD.

https://m.aliexpress.com/s/item/32809626345.html

Vypadá dobře, za ty prachy. Jen přemýšlím, z jakého důvodu je prvním krokem instalace demontáž zrcátka. To asi není potřeba, ne? A je škoda, že k ní nedávají nic na přichycení kabelu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes proběhla montáž kamery Viofo A119S. Přešel jsem z TrueCam A7S, která byla opravdu obrovská. Kamera má malé rozměry a prakticky nejde vidět, což se o TrueCam A7S říci nedalo. Pojistkové pouzdro jsem zapojil v pojistkové skříni na pozici zadního stěrače. Přikládám pár fotek z montáže včetně videa.

 

Video zde:

 

IMG_0922.JPG

IMG_0923.JPG

IMG_0925.JPG

IMG_0926.JPG

IMG_0936.JPG

IMG_0937.JPG

Editováno: , autor: LukášCBR
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...