Přejít na obsah

On Board Camera - vše o kamerách (jakou vybrat, umístění, zapojení)


bicista

Doporučené příspěvky

  • o 1 měsíc později...

Ahojte. A existuje aj kamera ze profesionalna na dannu znacku? Videl som na webe, ze napr. AUDI to maju super spravene. Presne tam zapadne, vyzera to skutocne ako profesionalne a originalne spravene. Preto sa chcem spytat, ze ci existuje teda aj na octaviu 3? Ale ja mam trosku to zrkadlo ine, ja to tam mam take vsetko narvane. Ten dazdovy, ten sledovanie pruhov,... viete na to skle je viac tych senzorov. Poradite prosim?

Dik.

 

Teraz som nasiel nieco VELMI VELMI podobne:

 

http://www.startwayauto.com/product/Car_DVR_Camera/2016/0901/805.html

Editováno: , autor: dusan94
doplnene
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mal by som jeden dotaz:

Kamerka ma minus-kostru. Druhy kablik je zlty a treti je cerveny. Ako to treba zapojit?

Zlty je na plus - zapalovaci kontakt. Cerveny je stalych 12V.  Znamena to, ze v cervenom kabli bude stale stava? V zltom kabli bude stava hned ako sa da kluc do polohy 1 zapnute zapalovanie? V polohe 0 tam stava nie je.

Nemoze to byt nahradene len dvoma kabli? Kamerka minus a v cerveny sa spoji so zltym? Do nich sa pusti stava vzdy pri zapalovani do polohy . Dakujem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Dobrý den, plánuji koupit kameru do auta. Zaujal mě model Xiaomi Yi Dash Camera. Nemá někdo s tímto modelem osobní zkušenosti?

 

Zároveň, pokud bych tento model zakoupil, plánuji jej zapojit do pojistkove skříně O3 - bude stačit připojení na 10A pojistku, pokud je nabíječka 5V 2.1A? A zároveň, půjde prostrčit koncovka USB mezi palubkou a sklem, přeci jen je trochu větší. Nevim, jak moc místa tam je...

 

Dekuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Xiaomi Yi Dash Camera jsem měl na FI a byl jsme s ní plně spokojen. Obraz v noci sice není uplně 100%, ale myslím že vzhledem k ceně je víc než dobrý. jen existují minimálně dvě revize, kamera která obsahuje české menu má o něco méně světelný objektiv (jedná se o CABAA revizi, aplikace v mobilu je pak již normálně v CZ).  Pokud nevadí, že ta kamera nemá GPS, tak myslím že není lepší volby.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkus možná raději popřemýšlet nad odbornou montáží, ať se do toho nezamotáš. Možná to bude pro tebe ta nejlepší varianta.
Do tvého, již zamknutého, tématu jsem ti dával odkaz na téma, kde máš návod i s fotkami. Dokonce několik návodů s fotkami od různých uživatelů. Pokud ani to nepomohlo, doporučuji montáž svěřit firmě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Ano, ide mi presne o to, ale tiez o to, aby kameral bezala pri vypnutom zapalovani. Zatial som na octavii vela nenajazdil, tak som si nevsimol, ci maju zasuvky prud aj po vypnuti zapalovania. V passate nemali. No a ked to auto ma, tak mozno by aj tak bola lepsia dvojita ochrana, pre istotu. Na tej krabicke sa daju nastavit viacere urovne napatia. Uvidim, opytam sa este svojho elektrikara.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 15. října 2017 na 18:16, M_ike napsal:

A7S jsem vyradil presne kvuli rozmerum, mam tuhle a jsem spokojeny uplne maximalne. Male rozmery a skvele rozliseni.

Topcam Mini XC7 se mě líbí.

Můžu se zeptat jak se připojuje napájení? Je možnost připojit rovnou na napájení 12V z auta? Nemusí být nějaký meziadaptér? Případně, je možné napojit na stálé napájení a současně na napájení se zapnutým zapalováním? (tzn. 3 dráty, zem, červený a další)

Děkuji za odpověď.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zde na fóru máš, myslím v sekci Rapid, téma o kamerách, které obsahuje plno foto návodů od několika uživatelů. Ty obsahují pokyny, kde a jak zapojit jednotlivé zařízení, kudy protáhnout kabeláž atp. Netřeba vymýšlet něco nového.

 

Palubní "černá skříňka" (onboard kamera)

https://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/125278-Palubn%C3%AD-%22%C4%8Dern%C3%A1-sk%C5%99%C3%AD%C5%88ka%22-%28onboard-kamera%29&share_type=t

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Má tady někdo zkušenosti s kamerou Viofo A119S, nástupcem A119?
Po prodeji A7S jsem včera objednal právě tuto kameru. Rozměry A7S jsou jednoduše zbytečně veliké a u A119S mě zlákalo rozlišení 1080/60fps. 
Mám ji cca týden. Kupoval jsem ji hlavně kvůli rozměrům, ale i tak je dost vidět - nemám na skle ty maskovací tečky. Kvalita obrazu je lepší průměr, chtělo by to menší kompresi, ale to chip od Novatecu nejspíš neumí. Kamerky s Ambarelou jsou na tom mnohem lépe, zkoušel jsem DAB201 a taky Ti 4k a Sjcam SJ7. fb4a14a488f661bb4ad1afaf5678c84a.jpg
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...