Přejít na obsah

Ukazatel spotřeby


Lajdaczek

Doporučené příspěvky

Ahoj.

 

Mám takový problém. Zakoupil jsem jetou O2 RS vše je v pořádku. Jen ukazatel aktuální spotřeby ukazuje obráceně (čím úsporněji jedu tím víc a naopak, když jí šlapu na krk tak jde dolu) Byla dovezena za rakouska a typ tam nechal nahrát češtinu takže je nejspíš chyba tam. Ví někdo co s tím? prosím poraďte. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím co to bylo za "typa" a už vůbec nerozumím tomu nahrání češtiny? Ta tam přeci je, stačí jen změnit nastavení jazyka v palubním počítači, zkus obnovit tovární nastavení v menu palubního počítače, předpokládám že tam máš Maxidot a zřejmě ti to ukazuje počet km na l nebo míle na galon.

Editováno: , autor: šulda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele nevím co máš za modelovej rok (MR) protože to nepíšeš. Podívej se do manuálu a pokud ho máš v němčině tak si ho stáhni z netu pro MR, na stránkách škodovky ale myslím že ho najdeš i tady. Můžeš zvolit tovární nastavení nebo změnit ty jednotky (řádek nad tov. nastavením). Maxidot se ovládá na pravé páčce viz ten manuál, najdeš toho spoustu. Sry za nekvalitní foto, rychlý z mobilu ale stačí.

post-46170-0-60876600-1378652821_thumb.j post-46170-0-68868200-1378652830_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stáhni si český manuál. Měl by být tady (tedy až jim to zase pofrčí,teď tam má škodovka zase nějaký binec): http://new.skoda-auto.com/cs/mini-apps/owners-manuals/Pages/owners-manuals.aspx



Obecně:
podrž chvíli kolíbku ovladače PP na páčce stěračů a dostaneš se do Hlavní nabídky (Main menu),tam si nalistuj Nastavení (Setup),otevři ho a dále nalistuj Tovární nastavení (Factory Setting),kde ho už jen potvrdíš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...