Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mám dotaz,

pokud aktualizuji mapy dle vybraného regionu ( ještě jsem aktualizaci neprováděl a mám mapy z 2018 z výroby celé Evropy ), dojde pouze k aktualizaci daného regionu s tím, že zbytek mapy Evropy se nezmění, nebo se zaktualizuje daný region a zbytek map se z karty vymaže? Aktualizaci na Amundsenu je možné provézt také přes USB nebo pouze přes origo SD kartu?

• o 2 týdny později...
Vloženo

Pěkně zdravím, máte někdo zkušenost, jak funguje Amundsen ve spojení s LTE CarStick modulem? Po připojení auta k internetu sice začnou silnice v mapě zelenat
a červenat podle hustoty provozu, ale umí navigace (nebo to lze někde nastavit), aby brala v potaz kolony a trasu přepočítávala s ohledem na dopravní situaci? Umí to nějaký systém od ŠA? A umí to vůbec někdo - Google, Waze....

Vloženo

To opravdu nevím, lhal bych. Posledně byla ucpaná dálnice okolo Vídně a Amundsen zahlásil opuštění na posledním možném sjezdu skrze okraj centra a následné navedení zpět. Data taky pár měsíců vydrží. Columbus to asi není, ale za mě vcelku spokojenost.

Vloženo

Ahoj,

Při aktualizaci map se mi povedla bohužel smazat cela sd karta... Byl tam adresar map a nejaky druhy... nehodil by prosim někdo zálohu sd karty někam na net? Díky moc.

Vloženo
před 6 hodinami, josefs napsal:

Ahoj,

Při aktualizaci map se mi povedla bohužel smazat cela sd karta... Byl tam adresar map a nejaky druhy... nehodil by prosim někdo zálohu sd karty někam na net? Díky moc.

Ahoj, stačí když si stáhneš podklady z portálu ŠA a potom to dle návodu rozbalíš na kartu. Já třeba před instalací map kartu někdy i zformátuju.

Vloženo
před 2 hodinami, l79 napsal:

Ahoj, stačí když si stáhneš podklady z portálu ŠA a potom to dle návodu rozbalíš na kartu. Já třeba před instalací map kartu někdy i zformátuju.

Ahoj, diky, uz jsem na to taky prisel. Jen me zarazilo, ze tam byl jeste naky dalsi adresar... tak jsem myslel ze jsem neco zdupal :-D

Vloženo

Zdravim chlapi. Jsem tu novacek, tak se jeste moc neorientuju :-) Mam Octavku III r.v. 11/2013 a nejdou mi vubec prehravat filmy. Ani za stani auta. Zkousel jsem flashku, nic. Zkusil jsem CD, neprecte. Nevite, co s tim? Jakym zpusobem rozchodit prehravani filmu? Diky moc za odpovedi

Michal

Vloženo

Nazdar, potreboval by som pomoc, potrebujem krytku pod displej k amundsenu, displej je 5E0919605M a chýba mi spodná krytka, neviete niekto či sa dá kúpiť? Prípadne objednávacie číslo? V ETKE som to nenašiel. dakujem za pomoc

5b447037476db3e3c65ef47cb779.jpg

Vloženo (editace)

Ahojte, mám Amundsena v OIII 2014  a nedajú sa mi preskakovať pesničky pri prehrávaní cez BT a ani sa nezobrazuje ich názov. Telefón je Sony (Android 9) a hudba je buď zo Spotify alebo z prehrávača. Na VW Caddy (s iným rádiom) mi toto funguje, tak predpokladám že to nebude telefónom.. nejaké rady?

// problém vyriešený, bolo treba znížiť verziu AVRCP v mobile, mal som nastavené AVRCP 1.6, dal som na 1.4 (je to schované v developer options)

Editováno: , autor: Palkoj
  • o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Ahoj,dnes mi aktivovali v Okimu navi. Amundsena místo Bolera,píše hlášku: Navigace- tato funkce není podporována.Nevědí co s tím profíci.Poradíte někdo?Dík.

Editováno: , autor: Gappa
  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...