Přejít na obsah

Infotainment Navigační systém AMUNDSEN


Doporučené příspěvky

A četl sis cca 1-2dny staré příspěvky, viz. výše?

Chyba někde na serverech, která se týká pouze některých aut a vyskytuje se napříč koncernem. Shodou okolností i mě. Škoda Auto na tom údajně usilovně pracuje. Už to je aktuálně necelých 14dní, co mi běží placená lhůta a Škoda Connect nefunguje.

Uvažuji, že budu požadovat prodloužení o tuto dobu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim....

Možná se mi vysmějete, ale rád bych dostal odpověď.
Skoda Octavia G-TEC (2017) s radiem AMUNDSEN
1) jde přes hlasové ovládání zadat POI? Například, chci jet do nemocnice Ústí nad Orlicí. Jak je to proveditelné? Chce to vždy po mě adresu...
Příkazem "Hledat zvláštní cíle online" (při připojení na wifi) mi jdou, ale offline /vestavěné poi ani náhodou)
2) Jak se vyhledává a používá Poi? Jedu třeba z Prahy do Brna a chci se stavit (tzn vyhledat) KFC po cestě (třeba s max zajížďkou 3km).
Omlouvám se, jsem naučen na starou IGO navigaci, která vše uměla a ted mě tato navigace nejak neposlouchá :(

Z návodu nejsem nijak moudrý... 



Návod vs. skutečnost:

image.thumb.png.82c9276aacdec49d76c3ac124928f6c9.png5b166098985a8_2018-06-0511_41_02.thumb.jpg.7da3c6ed316059e89d539b6a813cf2d4.jpg5b166096ac1e0_2018-06-0511_41_08.thumb.jpg.35e9239cbdc182be8317a619e5a97d5f.jpg

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapci, trochu se ztrácím v těch navigacích..když je třeba Amundesn v Octávii, tak Amudsen ve Fabii je něco jiného, ? tzn. že má jiné mapy ? ted tady vidím nějaké sd karty verze V10..a když mám já ve Fabii tuhle SD kartu z obrázku, tak to je něco jiného ?

 

IMG_20180605_124449.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

hledal jsem separátní a ten jsem nenašel, nenapadlo mě že škodovka se rozhodla to spojit všechno dohromady... A nemám z toho radost, mě univerzální věci nezajímají, nechci číst o fukncích které nemám... ale nic napalt.

 

díky za odkaz. ještě kdyby sis dokázal odpustit toho rýpání na konci....

  • Líbí se mi 1
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Ahoj. Řeším dva problémy:

1) jde o nevyrovnaný balance zvuku, kdy při nastavení zvuku doprostřed (kdy by měly repráky hrát stejně hlasitě) hrajou víc levé repráky, takže to musím posunout více doprava. Je to problém repráku nebo nějakýho přívodu k němu?

2) informace o jízdních datech se po cca 1500 km samy resetují, a to včetně času, takže ho musím znovu ručně nastavovat; přitom by se ujetá vzdálenost měla uchovávat aspoň do 10000 km, ne? Je to chyba softwaru nebo se to dá někde nastavit?

 

Díky moc za rady.

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 5 minutami, Martin Bednář napsal:

A jo - já ten obrázek tak moc nestudoval:-) V tom případě tam je opravdu něco špatně.
Ještě se zeptám - a když si sedneš na pravou sedačku vpředu, tak to vnímáš stejně, že pravá strana hraje hůř?

Celkem jo, levá je rozhodně silnější. Zatím to řeším tak, že mám kurzor horizontálně uprostřed a vertikálně potom uprostřed pravé strany. Potom hrajou obě repra stejně - ale prostě to není ono. Mám s tím zkusit zajet do 3kodovky?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Prosím vás, jde nějak nastavit aby když ovládám navigaci hlasem a zadávám cíl, aby do toho nemotala telefonní kontakty? Je to, jako, hezký nápad, ale já u nich nemám adresy, což ovšem nebrání navigaci trvat na tom, že by na ně navigovat chtěla a pak otravuje že nemají adresu...

 

A druhá otázka, jak si mám uložit cíl Práce a co mám říct abych se tam nejjednodušší cestou (rozuměj aby to "paní" pochopila a já se tam) mohl nechat navigovat? Ta navigace je tak "chytrá" že jsem na to nepřišel...

 

Nezmiňuju to že její schopnost porozumění češtině je překvapivě velmi tragická, a to ani u velmi jednoduchých slov. Takové "pokročilejší"  - adresa "V Parku" se musí vyslovit jako "vé parku" jinak není šance.... (tak jsem rád že jsem čech s českým autem v češtině ale musím prznit jazyk aby paní pochopila....) zmínit třeba jen "parku" nebo tak to taky nebere. Velké zklamání prostě.

Editováno: , autor: capo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...