Přejít na obsah

CANTON sound systém


Doporučené příspěvky

Subwoofer opět začal zničehonic hrát, už jsem byl objednaný i do servisu, uvidíme jak to dlouhou vydrží.

 

Obecně to s basy pouze z repro je celkem tragické, byť ten subwoofer není také žádný zázrak. Jen se slzou v oku stále vzpomínám na SoundSystem z O2/FL.

 

Jinak jsem teď zjistil, že při nastavení prostoroveho efektu pro všechny sedadla je účinnost subwooferu docela nicotná, při změně prostoru pouze pro přední sedadla nebo jen řidiče jeho efekt dost naroste.

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V jakem formátu máte ty DVD s DTS nebo DD5.1
Mám sbírku audio cd s DTS popř. DD5.1, ale canton to nepřehraje :(
Starý dvd přehrávač s podporou DTS jo.

edit: tak si udělám ještě test s více médii, koukám, že některé mám jako DVD-audio (složka VIDEO_TS) a další mám jako klasické audio cd v DTS formátu a už nevím které jsem zkoušel :)

Editováno: , autor: xxx.79
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mluvím o DVD video discích. Takové musí přehrát DVD přehrávač Columbus vždy.

 

Audio CD jsem ani nezkoušel, mám také velkou sbírku, ale mám to komplet zdigitalizované na domácím SqueezeBox serveru ve FLAC, tak to nemá smysl tahat do auta na starých CD nosičích.

 

Ale DTS a DD5.1 to přehraje pouze z nosičů DVD video. Alespoň co jsem zkoušel. Nedá to ani ze souborového FLACu, ani z disku CD Audio.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Zdravím. Mám v aute Columbus plus SS Canton a MIB2, Nevie niekto, či sú na jednotke MIB aktívne aj klasické reproduktorové výstupy mimo tých optických cez ktoré je napojený procesor Canton? Alebo, ak nie, či je možné ich nejako ,,spojazdniť"?

Editováno: , autor: jl241
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Normál. Dokud to po zahřátí přestane a hraje, tak to neřeš. 

Pokud to bude horší...

1. Reklamuj to

2. Sundat tapec na dveřích a kouknout zdali není repro mokrý, uvolněný, volné jiné součásti, není nedocvaklý nějaký konektor.... může to být i konektor ve dveřích, i když to bys měl problémy i jinde ve dveřích. 

3. Předpokládám, že zesilovačem to nebude..... Nebo něčím jiným....

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Clerfayt tak dnes ani po zahřátí auta a cca 2hodinové jízdě drnčení nepřestalo, takže půjde zítra tapec dolů, ale bojím se, že bude reprák kaput, protože mám dveře vytlumené a není možnost, aby v nich něco drnčelo. Zuk mi připomíná roztrhlou membránu, kde při vyší hlasitostí začne chrčet

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Som si vedomy ze to nejde mat iba uplne v zadu ,len som bol nemilo prekvapeny ze ako ,, krasne " hra predok a v zadu idu iba vysky stredobasi nejdu  vobec...ak ano iba vydavaju nekvalitny šum ,to vsetko bez subwofera ak to doladim subwoferom da sa to uz pocuvat ale aj tak strasne slabucke pri max hlasitosti ! Potom ten stredobas tam ako keby bol zbytocne... . Dalsia vec : skuste sem niekto napisat ako to mate nastavene v menu audio basy ,stredy, vysky ,canton surround plus sw aj fader ,lebo ja som s kvalitou zvuku velmi skamany  a neviem sa dopracovat k nejakemu optimalnemu nastaveniu audia. Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A ona je i nějaká nesmrtelná ? Ty už jsi jí tedy viděl "usmrcenou", rozebranou a otevřenou ?

  

před 2 hodinami, lexaji napsal:

Mám O3 FL, ve výbavě L&K, tedy Amundsen a Canton. Je toto auto nějak vytlumeno proti ostatním výbavám? Po roce a půl používání mi zatím nic nevrže, tak to nechci rozebírat, ale pohrávám si s myšlenkou na vytlumení kufru.

Jsem na tom podobně, ale již přes 2 roky (a s Columbusem a 1.8 TSi / DSG). Ale seděl jsem nějakou dobu v podobné (ne LK), a s tím klokanem 1.5 TSi a nějakým obyčejným rádiem, a to auto bylo objektivně celkově o dost hlučnější (potvrdilo to nezávisle několik dalších lidí). A vzhledem k tomu, že před nějakou dobou se do mě v jejich vlákně o hopsání pustilo několik majitelů toho klokana 1.5 TSi (a žádný LK) s tím, jak je jejich auto či motor nejtišší, tak si pohrávám s myšlenkou, že by přeci jen LKčko mohlo toho tlumení mít někde více...

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslím, že je zcela zbytečné vypouštět takové rejpavé poznámky (stačilo poznamenat, že není), určitě si to nikdo nemyslí, leč  s takovou výbavou to určitě obyčejná Octavie není.

Takto to vypadá jako nějaká hloupá závist vůči těm, kteří si LK výbavu pořídili. Nevšiml jsem si také, že by se oni naopak vysmívali tobě, že Canton či LK nemáš... 

Tím bych to ukončil.

  • Pozitivní 2
  • Negativní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...